středa 13. května 2015

Kemp viking

Kemp Viking , vodácké tábořiště. Vítejte v kempu u Vikinga. Hospoda u Vikinga František Majer Na Pískárně GPS: Lat: 48. Aktuální ceník pro vodácké tábořiště kemp Viking. Ceník ubytování , ceník lodí a raftů půjčovny lodí a raftů Odyseatour.


Komě jídelního lístku můžete také kouknout na nápojový lístek.

Stany, karavany, chatky, stravování v . Kempy, rekreační střediska. Region : Šumava a Bavorský les ( ŠBL ). Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a . Jezy, tábořiště, kempy, hospody, půjčovny, sjízdnost. Vltava byla a je rájem vodáků. Chatky nejsou přístupné pro vozíčkáře.


Polsko - kemp Viking už rozebírají maminky na webu eMimino.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Celkový dojem nikdo nehlasoval hodnotil 0. Ceny nikdo nehlasoval hodnotil 0. Ochota nikdo nehlasoval hodnotil 0. Región : Šumava a Bavorský les ( ŠBL ). Rekreační oblast: Novohradské hory, Jižní Čechy, Šumava - východ. Stručný popis: Znali jste tento kemp , nebo lidi, kteří na něj jezdili? Turistické známky - kulaté, dřevěné, vypalované plakety jako suvenýr a potvrzení o dosažení turisticky atraktivního místa.


Outdoorová základna Sport-S Pod Papouščí skálou. Pískárna - kemp Viking - vyzvednutí a vrácení lodí, Zdarma. Budějovice - Soumarský most, 80- Kč.


There are no stories available. Splav „z vrchu smerom do kempu Viking “ je taký pomalší, pohodovejší, ale . Parkoviště pro Vaše auta, vyhlášená hospoda, ubytování v nových lůžkových chatkách. Možnost využít zázemí kempu Viking na Pískárně. Viking Camping og Kro, Innvik: Zobrazte recenzí zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Viking Camping og Kro, které se mezi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky