čtvrtek 21. května 2015

Kalabasa tykev

Ovšem každou novou kalabasu , je před prvním použitím ještě. Příprava kalabasy – tykve na maté k použití. Vydlabaná kalabasa z pravé tykve s vypálenými spirálkami.


Nelze zaručit standartní . Pěstování různého druhu tykví má u nás poměrně dlouhou tradici.

Kalabasa je z přírodního materiálu. Není nezbytně nutné, aby každá kalabasa byla vyrobena z tykve. V dnešním článku si připomeneme jak pečovat o kalabasy jak keramické tak i ty. Na hrubo vydlabaná tykev pro přípravu jihoamerického nápoje z yerba maté. Takzvaná indická okurka, lagenárie, kalabasa , patří k vděčným, bujně rostoucím popínavým druhům tykví.


Její plody lze jako mladé připravit na . Symbol tradičního pití čaje Mate ručně vyráběná kalabasa. Vyrobena je z přírodního materiálu, vydlabané tykve.

Tykev může být různě zdobena barvením nebo . Lagenárie ( kalabasa , indická okurka, tykev lahvovitá) je z rodu tykvovitých, ale není dýně. Mladé plody využijeme v kuchyni, zralé jako nádoby a dekorace. U tykvových kalabas je třeba před prvním použití provést tzv.


Do tykve se vsype větší množství maté, zalije se vodou o teplotě - 80°C až . Jednoletá, drsně chlupatá bylina s popínavou lodyhou a světle zelenými, většinou srdčitými nebo ledvinovitými listy. Tradiční kalabasa vyrobená z tykve. Ozdobné kování zajišťuje dokonalou stabilitu. Je určená k pití maté, tradičního nápoje jihoamerických indiánů. Tykev kalabasa Indická okurka do skleníku - PROHOPO.


Popis výrobku: kalabasa - tykev na pití Yerba Mate. Dále se můžeme setkat též s názvem kalabassa, kalebassa apod. Dýně neboli tykev patří do rodiny asi pětadvaceti druhů z čeledi tykvovitých. Lagenárie, kalabasa , indická okurka-to jsou názvy pro rostliny s plody, které vás. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Kovové nožičky jsou připevněny na pevno.

Popíjí se z tradiční nádoby - kalabasy – speciálně opracované tykve. O kalabase a maté, které k sobě neodmyslitelně patří, bude také .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky