středa 20. května 2015

Skákací hrad intex

Skákací hrad pro nekonečné řádění Vašich nejmenších. Je možné jej postavit na zahradě i doma. Hrad má nafukovací podlahu a vysoké stěny pro bezpečné . Hrad má měkkou nafukovací podlahou a vysoké měkké boční stěny pro . Super ceny a dodání do druhého dne.


Nafukovací podlaha a vysoké st.

Naše hodnocení Naše nabídka Užitečné informace Hodnocení našimi zákazníky Hodnocení: Vše v naprostém pořádku, bezproblémová komunikace a velmi . Nakupujte z pohodlí domova, skákací hrady INTEX doručíme kamkoliv v rámci celé ČR. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Doprajte vašim deťom ten úžasný pocit zo skákania v nafukovacích hradoch aj u vás doma. Díky svým rozměrům (132×132×1centrimetrů) je ideální hračkou na ven i doma. Je vhodná pro děti ve věku až let.


Skvěle se na ní vyřádí a . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Hrad má mäkkú nafukovaciu podlahu a vysoké mäkké bočné steny pre .

Díky veselému designu si jej děti . Průhledná nafukovací trampolína s míčky pro předškoláky. Párty trampolína - hrad so štyrmi vežami zisťuje bezpečnú zábavu , ktorá podnecuje predstavivosť detí a . Intex trampolína s míčky skákací hrad. Sledujeme slevové servery, eshopy. Ohrádka má měkké nafukovací dno a okraje.


Nad ohrádkou jsou přichyceny dva motýlci s. Maximální nosnost je kg. Součástí je barevných míčků ve vrchním průhledném kruhu. Vďaka svojim rozmerom (1× 1× 1centrimetrov) je ideálny hračkou na von aj doma. Zaruka je platna do října. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Tabulka magická mazací cm. Dětský skákací hrad ve veselých barvičkách si vaši nejmenší dozajista zamilují. Díky čtyřem věžičkám se stane tento .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky