pátek 15. května 2015

Vířivka plzeň

Kde si představujete odpočinek, relaxaci? Co třeba v našem wellness. Uvolněte své svaly a zbavte se stresu v sauně, vířivce nebo hydromasážní vaně. Vážení a milí příznivci wellness, relaxační – klub v Třemošné u Plzně je tu pro Vás.


Vířivka pro dva plus 1x klasická masáž (záda, hýždě, šíje) min. Slevy, akce a akční nabídky Vířivka v Plzni. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Privátní relaxační centrum v Plzni - Jablonského 591/1. V atraktivním designovém interiéru na vás čeká kombinovaná sauna, vířivka s přelivem, relaxační lůžko . Wellness Koterovská Studio P. Pronájem wellness (privátní sauna, vířivka , bazén pro osoby či pro 3+); Jednotlivý . Plzeň je zde pro Vás a Vaše blízké.


Vířivka , dvě sauny, pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar. Luxus královny Kleopatry si můžete dopřát i vy. Antické lázně v Plzni nabízejí relaxaci v soukromí.


Hydromasážní vana vám vrátí klid a pohodu. K dispozici vám je vířivka , finská sauna a odpočívárna s lehátky. Odejdete od nás s novou energií. Doporučujeme předchozí rezervaci v hotelové recepci .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky