pátek 15. května 2015

Růže cena za kus

Cena růže je o nižší než samotná růže. Kvalitní africké a holandské růže s dopravou za Kč nebo zdarma. Proto je velmi doporučujeme do velké kytice růží , jejíž cena bude o to příjemnější, ale také do květinové krabičky na přání.


Kytice červených růží délky cm. Kvalitní červené růže uvázané do kulaté kytice bez doplňkové zeleně.

Po nich jdou Lilie ty jsou 70kč za kus. Gerbera je přijatelnější 40kč. Ceník řezaných květin, levné růže , růží. Růže rudé, oranžové, žluté. Ohnivá růže (Maria Claire) se silným stonkem ​nádherná oranžová barva a krásný.


Není lepšího způsobu jak vyjádřit Vaše city než věnovat nádhernou kytici růží v plném květu. Kč, 19- Kč, cena dohodou. Při zasílání účtujeme balné - Kč za kus a poštovné.

R prodávají třeba 5Kč za kus. Zvoľte si individuálny počet a farbu ruží. Uvedená cena je za jednu ružu. Praha, růže cena , levné růže , rozvoz květin. Převážně od keňského jezera Naiwasha.


Chybí: kus Kategorie květin - Růže. Tak, aby Vám květina dělala radost ještě déle. Voňavé popínavé ruže , šípové aj stromčekové červené ruže za najlepšie ceny v online bazári. Dnes ušetříte 8Kč díky slevě. Krásná dekorační růže k nerozeznání od živé.


Cena za jeden kus je 8- a zahrnuje veškeré přízdoby včetně zeleně. K dispozici následující barvy: červená - kusy , růžová - kusy , bílá - kus. Cena uvedena za jeden kus růže plus poštovné.


V případě domluvy možný odběr v . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Vyřezávaná aventurinová růže - 33mm - cena za kus - Vyřezáváaná aventurinová růže - 33mm - cena za kus vhodná k dalšímu.

Valentýn je již za pár dní a my vám nabízíme krásné kytice růží pro vaši drahou polovičku!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky