čtvrtek 14. května 2015

Tester na bazénovou vodu

Jak poznáte, že je pH vody v bazénu na ideální hodnotě? Jestliže nemáte pH vody v ideálních hodnotách, využijte naše produkty z řady bazénové chemie. K pravidelné péči o bazénovou vodu patří kontrola a testování vody pomocí kvalitních testerů. Na výběr máte oblíbené kapkové testery a také praktický . Tabletový tester Lovibond je ideální pro měření bazénové vody , díky poměru přesnost a jednoduchost měření.


Bazénová sada na měření pH a Cl.

Umožňuje současně měřit nejdůležitější . Kapkový tester bazénové vody , který měří pH a chlor. Spolehlivé a velmi přesné měření. S jedním balením lze provést 1měření.


Doporučujeme testery tabletové, které jsou přesnější než papírkové . Jaké správné bazénové testery vody si vybrat? Načerpejte inspiraci z námi nabízených testerů a testovacích médií: tužkové ph testery , měřič chloru, testovací . Použití: Proužek ponoříte na sekund do bazénové vody.

Vše skladem, ihned k dodání. Kapičkový tester , tabletkový tester , papírkový tester. Abyste dokázali udržet Vaši bazénovou vodu křišťálově . Bez tohoto pravidelného monitoringu . Předpokladem zdravého koupání je pravidelné měření hodnot bazénové . Vodu ve Vašem bazénu je potřeba nejen důkladně ošetřovat pomocí kvalitní bazénové chemie, desinfikovat a filtrovat, ale také pravidelně měřit a kontrolovat. Hodnota pH vody je jedním z nejdůležitějších parametrů vody v bazénu. Jeden tester má dvě stupnice - jednu pro pH, druhou pro volný chlor a dva typy . Pomocí testerů se měří různé parametry vody (pH, alkalita, množství kovů) a . Kvapkový tester tvrdosti vody - 1testov Kvapkový tester tvrdosti vody - 1testov . Sejměte uzávěr a vypláchněte důkladně nádržku testeru bazénovou vodou.


V nabídce máme i další testery na měření kyslíku, tvrdosti vody. Následně ji naplňte testovanou bazénovou vodou po okraj. Hledáte bazénový tester na tvrdost vody ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Testovací proužek se ponoří do vody a až signální proužek změní barvu je měření ukončeno.


V tuto chvíli můžete odečíst . Digitální tester bazénové vody PH Nové Zcela nový, vysoce kvalitní pH-metr a úroveň chlóru ve vodě.

Tester na měření obsahu soli ve vodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky