pátek 29. května 2015

Plašič krtků solární

Vaše otázka by se dala rozdělit na dvě části. Je tu na něj řada negativních názorů. U mě na zahrádce se od doby, kdy jsem ks instaloval, krtek.


Solární odpuzovač krtků Solární odpuzovač škůdců používá princip ultrazvukových vibrací: odpalovač vysílá ultrazvukové vlny ve frekvenčním rozsahu 400 . SOLÁRNÍ ODPUZOVAČ NA KRTKY ks Odstašuje tato zvířata: krtky , norky, polní myši, veverky, sysly.

Odpuzovač vložíte do země, vydává zvuky o střídavé . Který prostředek je nejvhodnější k hubení krtků ? Odbornice radí: Nic nefunguje tak, aby to bylo úplně ideální, takže je třeba zkoušet. Použijeme například krtčí. Moderní a lehký Křovinořez nebo také motorová kosa je zahradní stroj, který velmi ulehčí práci nejen na zahradě.


Obchodní název odpuzovače: Deramax-Cvrček Cílová skupina škůdců: Krtci , hryzci, hraboši, rejsci, hadi. Typ odpuzovače: Elektronický zvukový a vibrační . Přístroj funguje na principu šíření .

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup solárního odpuzovače krtků. Tento návod k obsluze je . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Další slevy zahradních potřeb na . Deramax Cvrček - Zahradní odpuzovač a plašič krtků.


MR12S solární odpuzovač krtků, hrabošů, hryzců vibrační, velký solární panel. Bezobsluhový, bez dodávek energie . Během dne solární panel dobíjí baterii, která je uložena v odpuzovači. Plašič krtků - solární , balení ks.


V noci je tak zajištěn nepřetržitý . Hraboši, kuny, krtci a další škůdci jsou nevítanými návštěvníky každé zahrádky. Likvidují hraboši Vaši zeleninu? Trápí Vás krtince na zahrádce?


Neobsahuje žádné chemikálie. Napájení ze solárního článku, takže nepotřebujete žádné baterie.

V našem shopu najdete odpuzovače krtků , kun, myší, ptáků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky