pondělí 18. května 2015

Štěpkovač prodám

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štěpkovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Pohon vlastnim motorem, zadna prevodovka . Drtiče, štěpkovače - nabídky - prodám , prodej , inzerce. Hobby drtiče a štěpkovače zlikvidují zbytky větví tak, aby se použily do kompostu nebo k zamulčování rostlin.

Prodám mobilní štěpkovač Lasky LS 2DW. Kdo by rád zpracovával dřevní . Hledáte spolehlivé štěpkovače ? Ty od Urbana rozdrtí vše, co potřebujete. Osvědčené štěpkovče Urban – přijeďte vyzkoušet. Když jsme letos dostali možnost vyzkoušet drtič a štěpkovač trochu „dospělejší“, neváhali jsme ani chvilku.


BX62S je shodné konstrukce jako BX42.

Rozdíl je pouze ve velikosti a robusnosti stroje. Bezplatná inzercia, stepkovac za predaj a inzercia. Nabízíme prodej také použitých bazarových štěpkovačů a štípačů.


Lze jednoduše předělat zpět na . Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar. Prodam používaný stepkovac na dřevo. Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s . Lze dojednat úpravy uchycení apod. Drtí větve do průměru 10cm (měkké dřevo).


Jelínek - autorizovaný prodej a servis Husqvarna pro regiony Vyškov a Prostějov. Velmi oblíbený je VARI štěpkovač RAPIDO plus. Ahoj, pořídil jsem si dospělý traktor, takže bych prodal nějaké věci za Šálka.


Praha západ věci byli použity jen hoby. KTO 90T , ma natočeno cca 15 . Tato dřevní štěpka lze využít pro topení, k mulčování .

Nabízíme Vám komplexní řešení pro výrobu, zpracování a vytápění štěpkou a biomasou. Pokud hledáte ojeté stroje značky štěpkovače , kontaktujte přímo prodejce značky štěpkovače. Pro více detailů klikněte na obrázek nebo model značky. Výroba, servis a prodej lesní techniky.


Výrobní program se týka hydraulických ruk , vyvážeček, nástaveb na traktory a nákladní vozidla, stacinárních štěpkovačů , . Mimiprof - Příbram, prodám. Ať tak či onak, zaručeně oceníte štěpkovače za traktor, jenž se stanou vašimi věrnými společníky kdekoliv, to bude. Kotoučový štěpkovač Jensen A 5XL zpracovává dřevní hmotu o průměru až 1mm.


Dodává společnost AGROCAR s. Vlastní drcení a vtahování štěpkovaného materiálu obstarávají dva nožové hřídele, které se rovnoměrně otáčejí. Při otáčení se ostří nožů k sobě rovnoběžně. Martin Mikula - rizikové kácení stromů, ošetřování stromů ve výškách, poskytvání služeb pro majitele lesa, prodej krbového a palivového dříví, štípání dříví na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky