pondělí 25. května 2015

Africká vína

Většina vinařství je soustředěna do oblasti okolo Kapského Města. Ve všech regionech je velké množství menších farem. Vinařství, kterých jsme častými hosty, vytvořila vína , v nichž s každým douškem vychutnáte sluncem zalité vinice a ucítíte vítr. Ochutnejte jihoafrické víno z významných vinařských oblastí Paarl a . Jižní Afrika v centru Prahy! Kvalitní jihoafrická vína z různých oblíbených vinařských oblastí.


Mezi nejoblíbenější patří bezpochyby víno Laibach. Rumovou produkci zajišťují zejména Madagaskar, Mauricius a . Tento Sauvignon blanc je naozaj klasickým predstaviteľom bielych vín z Južnej Afriky. Zobrazit pouze: skladem s obrázkem . Vôňa je expresívna a svieža po egrešoch a limetke, no zároveň je . Základní popis: Vína z kolekce The Garden Route jsou krásná.


Jak svou netypickou láhví, tak tím co je uvnitř. Na láhvi zaujme odlepovací etiketa, kde se můžete . Holandští usedlíci začali s výrobou vína v okolí Kapského města v polovině 17. Historie vinohradnictví na území JAR se datuje od 17.


Tradici výroby vína začali . Obchod s vínom Revina Vám ponúka AFRICKÉ VÍNO a mnoho ďalších kvalitných vín z rôznych kútov sveta. Nabízíme výběr z několika druhů káv z různých afrických regionů. Africká vína bílá PHANT l. Podáváme domácí a raw dezerty, fair trade potraviny a africká vína. V nabídce nechybí ani kvalitní stáčená vína. Jihoafrická republika je devátým největším producentem vína na světě a protože.


V nádherné africké krajině se tradičně daří odrůdám jako Sauvignon Blanc, . Palmové víno je mírně alkoholický nápoj, rozšířený v tropických oblastech Afriky,. Moussa Cissokho a africká vína z Vinicoly. Návrhy interiérů na zakázku. Provoz galerie afrického umění. Guinejský orchestr Bembeya Jazz vzbuzuje v posledních letech podobný ohlas jako v šedesátých letech, kdy pomáhal definovat identitu nové . Jen ať otrokyně dává pozor, aby mu víno s práškem nepodala příliš brzo.


Potěšilo by mne, kdybychom konec mého smutku oslavili číší afrického vína. Compañia de Vinos Telmo Rodriguez (web) je docela zajímavý projekt, o kterém si možná povíme něco později u dalších vín , má pár opravdu . Aktuálně za 5Kč, se slevou od Slevíci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky