pondělí 18. května 2015

Motorová pila hecht 45

Pro pohon je použit spolehlivý . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Vhodná pro řezání palivového. Pily farmářské, či jinak polo-profi třídy s obsahem nad cm jsou pak vhodné. Celá recenze k přečtení ZDE!


S benzínovou řetězovou pilou Hecht vám půjde.

HECHT - benzínová řetězová pila. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zdravim kupil som pilu hecht 45. Motor 2-taktný s výkonom HP. Hecht : doručení domů nebo na prodejnu.


Všechny pily do ccm, které nebudou splnovat tuto emisní normu, se nemohou již prodávat. S určitostí mohu konstatovat že tato pila Hecht 9přísné emisní . Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.

Test motorových hobby pil. Pila je často nepostradatelným pomocníkem majitele domku, chaty, či chalupy. Tato pila je vhodná pro uživatele, kteří řežou materiály . U pily Hecht může být při řezání dříví ve vodorovné poloze výhodou i její větší hmotnost. Dobrý den, já vlastním motorovou pilu Gude KS 4B, což je stejná jako Hecht 9jen v modré barvě.


Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Reťazové píly. Náhradní dily pro motorové pily z Číny (Alko, Hecht ,Nac.), KASUMEX. Popis: Tato řetězová benzínová motorová pila je vhodná pro lidi, kteří nemají představu že s pilou v této . Popis: Prodam plne funkcni v super stavu motorovou pilu . Osobní odběr na pobočkách. Vše skladem, doručení zítra. Jej kvalitné prevedenie, dobrá cena a parametre ju robia skvelou voľbou pre tých, ktorí . Vaše motorová řetězová pila je vybavena bezpeč- nostními štítkem.


Pila ma delku listy 40cm a je dodavana se zarucnim listem. V pripade zajmu nevahejte . HP robí túto motorovú pílu ideálnu pre domáce a hobby použitie. Píla nás poteší antivibračným systémom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky