pondělí 11. května 2015

Kovový sud

Plechový sud od leteckého benzínu používaný. L plechový pozinkovaný sud 220L. Prodám prázdné plechové sudy na . PLECHOVÝ SUD 2L POUŽITÝ S ODNÍMACÍM VÍKEM A PÁKOVÝM UZÁVĚREM,.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie plechovy sud.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Sud je zpevněn lisovanými . Povrchová úprava - pozink. Plnící otvor - 1x v plášti.


Stačí vám třeba levný plechový sud. Generátor studeného kouře je z kvalitní nerezové oceli a vydrží . Bezplatná inzercia, kovovy sud predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Nakupujte online na Kwesto. Dno s pláštěm je spojeno vícenásobným bezpečnostním zadrápkováním. Preložiť slovo „ kovový sud “ zo slovenčiny do angličtiny.


Kovový sud se zátkami ve víku - pozinkovaný plech (2l). Výsledky vyhľadávania v krížovkárskom slovníku pre kovovy sud na naftu. KOHUTIK VYPUSTACI NA SUD 60L KOVOVY z internetového obchodu spoločnosti Würth. Kovové sudy je však možné na vyžádání dodat opatřené vnitřním průmyslovým nebo potravinářským.


Dřevěný sud na víno je ale pořád nenahraditelný, a to hlavně pro. Může mít po dříznutí mírně ostrou . Do obchoduIndustrial-style. Výrobce, Industrial style. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Preklad „ kovový sud “ zo slovenčiny do angličtiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Vyrobeno z ocelového plechu – zinkované. Plášť je svařen a zpevněn lisovanými výztuhami. Dno a víko je spojeno s pláštěm vícenásobným bezpečnostním .

Víko sudu je opatřeno pryžovým těsněním a pákovým uzávěrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky