úterý 12. května 2015

Operne zdi

Systém pro stavbu opěrných zdí. Zahradní bloky STAVOBLOCK jsou vhodné pro nestabilní svahy a víceúrovňové terény. Betonové prvky pro ploty a opěrné zdi se širokým výběrem tvarů, povrchových úprav i barev.


Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním . S našimi produkty máte na výběr.

I zde v rozličných velikostech, mnoha . Rádi Vám pomůžeme s Vašimi projekty a to jak při tvorbě projektu a doporučení vhodného typu uložení prvků, tak i pokládkou. Speciální svahovka pro zpevňování břehů vodních toků, návodní strany vodních hrází, opěrných zdí s patou ve vodě, sanace poškozených a zničených břehů po. Postavit plot, zídku nebo opěrnou zeď s prvky BEST je snadné. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.


Opěrné zdi STAVOBLOCK jsou velice . U opěrných zdí vyšších než metru je nutný betonový základ. Svahovky ukládáme na hotový, vyzrálý základ a zasypáváme zeminou po .

Stavba opěrné zdi je většinou považována za bezproblémovou a. Návrh opěrné stěny - vzorový příklad. Ploty, terasy, opěrné zdi , schodiště,. Váš postup tak je podobný tomu jak to zamýšlíme i my, bohužel nemáme . Plánujete postavit opěrnou zeď, kaskádu či terasu? Oplotit svůj pozemek anebo zbudovat opěrnou zeď můžete funkčně, ale i krásně. Vedle estetické stránky je nutné brát do úvahy především funkčnost stavby, očekávanou . Stavební opravy opěrné zdi v k. Křižovatka ulic Ptácká, Jaselská v Mladé Boleslavi – Opěrná zeď . Ukázka realizace opěrných zdí : 711.


Technologie výstavby strmých násypů, opěrných zdí a mostních opěr z vyztužených zemin se rozšířila v polovině šedesátých let minulého . Jako součást akce Povodňové škody probíhá v současné době výstavba opěrné gabionové zdi podél místní komunikace v obci Bedrč. Krasavec, co vypadá jako štětka: Víte, jak se pěstuje štětkovec. Zcela vlevo: Princip opěrné zdi.


Schematický řez Vlevo: Princip napojení svahu a konců opěrných zdí. Spojovací úhel může být podle realizačního konceptu tupý .

Investorem celé akce byl Magistrát hlavního města Prahy. Naše společnost dokončila opravu opěrné zdi u areálu Ústavu péče o matku a dítě v Praze 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky