pátek 29. května 2015

Zahradní stůl kulatý

Hledáte kulatý kovový zahradní stůl ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Dřevěný zahradní kulatý stůl SKD-je vyroben z kvalitního masivního smrkového dřeva. Když se sejde rodina u jídla pod širým nebem, zahradní stůl se stává ústředním a nejdůležitějším kusem nábytku. V JYSKu máme zahradní stoly různých .

Zahradní stůl z olejového akátového dřeva hnědý ! Vkusnou kombinaci tvoří s křesly Bameso či Savoy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Stůl je jednoduchý na údržbu - omyvatelný. Uprostřed stolu je otvor pro slunečník.


Dřevo akátu je nejlepší řešení pro venkovní posezení, je lehké a přitom tvrdé a odolné vůči hnilobě. Vyroben z tropického dřeva meranti, které je odolné proti povětrnostním. Důkladně vyrobeny kovový kulatý stůl se skleněnou deskou.

Vysoká pevnost materiálu, a odolnost proti povětrnostním vlivům. UNIVERSAL 1- kulatý zahradní stůl. AKCE - DOPRAVA ZDARMA: tento produkt Vám doručíme ZDARMA po celé ČR! Skládací zahradní stůl - kulatý. Tento skládací stůl se hodí pro jakoukoli příležitost , ať již pro oslavu nebo denní využití.


Stolvá deska je potažena plochým šedým PE. Obal na zahradní stůl kulatý - ochrání zahradní stůl před povětrnostními vlivy, ale také před poškozením během skladování. Obal lze ve spodní části utáhnout, . Originální stůl se zabudovaným otočným tácem. Ve stole je zabudován LAZY SUZAN (otočný tác). Elegantní kovový stůl vhodný pro zahrady , terasy, restaurační zahrádky i interiéry.


Kulatá deska stolu je z mřížky. Prodáváme a vyrábíme koberce kusové, perské i koberce pro děti. Stejně tak laminátové, vinylové či dřevěné plovoucí podlahy.


Habitat, to je záruka kvality. Kovaný stůl,povrchová úprava antracit. Zobrazit v plné velikosti .

Kvalitní, pěkný, elegantní a praktický. Tento stůl najde využití na zahradě, v pergole, na balkóně či terase. Celá konstrukce je z hliníku,. I stolování venku má být požitkem pro oko.


Odpuzuje vodu a je nenáročný na údržbu. S lemováním po celém obvodu. Lze otírat vlhkým hadříkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky