úterý 12. května 2015

Boční zastínění

Lze ji též využít jako ochranu proti větru a nežádoucícm pohledům. Používají se převážně pro zastínění velkých oken (některé typy umožňují až šířku metry), ale v . Důvodů proč svou pergolu vybavit bočním zastíněním je hned několik. U teras orientovaných na západ se vám bude boční zastínění hodit vzhledem k nízkému.


Rovněž jsou vhodné jako ochrana proti větru.

Napnutí látky je zajištěné pružinovým . Zajímáte se o boční zastínění pergoly? Poradíme vám při výběru vhodného řešení a ukážeme inspirační fotografie. Množí se nám dotazy, jak zastínit (zavřít) terasu z boční strany.


Velmi často se jedná o poptávky, kdy je potřeba zabránit větru, slunci nebo pohledu zvědavých . Postranní zastínění neslouží jen jako ochrana před sluncem na terase nebo na balkonu, stojí-li slunce nízko nad obzorem, ale také jako ochrana před vlivy . Na některých terasách je prostě nutné při výběru pergoly myslet i na boční zastínění.

To chrání venkovní posezení před nízkým sluncem nebo větrem a třeba i . Hledáte moderní zastínění oken nebo bočních stran pergoly? Flexibilní boční zastínění slouží proti nežádoucím pohledům vašeho okolí. Zajišťuje soukromí a chrání před větrem a nízko stojícím sluncem. Požadavek zákazníka zněl: Co nejvíce zakryt boční pohled na terasu s tím, aby.


Boční markýzy jsou to pravé. Hledáte vhodnou boční clonu, která dokáže zastínit terasu, balkon nebo. Látka je v boční cloně trvale napínána pomocí pružinového . Díky zastřešení i bočnímu stínění pergol si můžete pobyt venku dopřát bez ohledu na počasí. Pro boční stínění pergoly je vhodný systém REFLEXOL R103.


Výhodou je zastínění bočních ploch větších rozměrů. Climavelum je markýza, která je určená na zastínění pergoly nebo zimní zahrady. Screeny Box je jednoduchá svislá markýza s bočním vedením a kazetou.


Dobrý den, je možné použít dělící stěny Modern pro boční zastínění pergoly? Konec se západajícím sluncem Trápí Vás zapadající západní slunce nebo zvědavé pohledy od sousedů?

Ta dovoluje vzduchu proudit skrz dřevěnou konstrukci a vytváří polostín příjemný pro lidské oči. Samotná pergola ale nedokáže dokonale zastínit před dotěrnými . SIRO je vertikální boční clona pro dodatečné zastínění teras, balkonů a pergol. Proti nežádoucím pohledůflexibilní boční zastínění chrání před větrem a nízko stojícím sluncem a zajišťuje soukromí. Stínící jednotka je kompaktně uzavřena . Nahlédněte do galerie našich realizací různých druhů markýz od terasových až po zastínění zimních zahrad. Potom se nabízí využít také boční zastínění pergoly ( hliníkové slunolamy).


Lamelové pergoly v kombinaci s bočními slunolamy zajistí. V první variantě je řeč o zastínění střešní části, díky tomu bude pergola chráněná před silným sluncem a deštěm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky