úterý 29. prosince 2015

Bazen intex 4 57 x 1 07

Bazén Hawai je ideálnou voľbou. Stačí pouze nafouknout horní prstenec a bazén napustit. Včetně kartušové filtrace 3. Bez filtrace a příslušenství. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Klasika mezi nadzemními bazény. Užijte si léto na vaší zahradě! Nadzemní bazén Intex o průměru metru s výškou metru a. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Typ konstrukce: nafukovací prstenec. Vrátane kartušové filtrácie 3. Rozměry a typ bazénu: Průměr bazénu: m Výška bazénu: m. Dostupnost: Ihned k expedici.


SkladePoslední kus za tuto cenu. Intex Easy Set , 57x, m (kartušová filtrace). Máme tu pro Vás bazény , vířivé vany, vířivky tampa, intex bazény s pískovou filtrací. Krásne a horné letné dni na záhrade Vám pomôže spríjemniť jednoducho zostaviteľný bazén Intex. V príslušenstve nájdete kartušovú filtráciu, schodíky, kryciu . Objednajte si bazén Tampa, ktorý je vďaka svojej konštrukcii ideálny pre rodiny s malými deťmi.


Prechod stenou k bazénu Tampa, Florida, INTEX 2ks. Cena s DPH v TTT: 29EUR. Připraven pro napuštění vody za minut. V setu zahrnuté V čerpadlo,.


II▻ Bazen Intex 57x, Bazen Intex 57x, sa filtrom, ljestvama, setom za. Nabízím bazén Tampa kulatý , 57x ,22m s pískovou filtrací, schůdky,. Prodám bazén Intex Tampa ovál 05x49x včetně dále .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky