pondělí 14. prosince 2015

Hydraulické hadice s koncovkami

Parker hydraulické hadice a koncovky jsou k dostání pro hydraulické, pneumatické a průmyslové aplikace. Hydraulické hadice jsou sací, nízkotlaké, středotlaké, . Potřebujete rychlý servis hydraulických hadic? Pak jste u nás na správné adrese! Kompletujeme hydraulické hadice s koncovkami na míru, podle vašeho vzoru .

Koncovky pro hydraulické hadice - palcové závity. Lisujeme hadice s koncovkami od renomovaného výrobce. Ocelová hydraulická objímka hadic 1SN, 2SN, 2SC. Naše firma je plně vybavena pro armování všech typů hadic o průměru.


Dodáváme kompetní sortiment hydraulických hadic. Vysokotlaké hydraulické hadice a koncovky. Vývoj na trhu s hydraulikou trvale požaduje zvyšování pracovních tlaků a průtoků.


S vlastním armovacím lisem na hydraulické.

Jsou určeny pro vysokotlaké pryžové a termoplastové hadice. Dodávka je vždy kompletována s koncovkami. Těch je v naší nabídce přes 7typů.


Používáme výhradně prověřené výrobky s odpovídající kvalitou! Nabízíme výrobu hydraulických tlakových hadic. V našej ponuke je široký sortiment hydraulických koncoviek s . Potrebujete rýchly servis hydraulických hadíc? Potom ste u nás na správnej adrese! Kompletizujeme hydraulické hadice s koncovkami na mieru.


Máme široký sortiment olejů a maziv QOil, včetně značkového aditiva do nafty, benzínu a . Sháníte vysokotlaké hydraulické hadice s koncovkami nebo šroubení? Konec životnosti hadice může nastat i tak, že hadice prostě „vyklouzne“ z koncovky. Existuje spousta zdokumentovaných. Hadice hydraulická M16x- 250mm. Armování hadic pro hydraulické rozvody.


Armatury a koncovky pro hydraulické hadice. HYDRAULICKÉ HADICE A KONCOVKY.

Vyrábíme a opravujeme hydraulické hadice a válce. Opravy, výroba pístnic dle přání zákazníka, opravy návěsových zvedáků všech značek a typů včetně atypických. Výroba a prodej hydraulických hadic , koncovek.


Typy hydraulických hadic v naší nabídce: 1SN, 1SN SEMPRJET, 2SN, 2SC, 4SP, 4SH, MTH. Způsob stanovení jmenovité délky hadice dle typů koncovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky