pondělí 28. prosince 2015

Motorová pila hecht 44

Tato pila je vhodná pro uživatele, kteří řežou materiály . Recenze o produktu Hecht Benzínová pila s 2-taktním motorem o výkonu kW a primerem. Sáhněte po benzínové řetězové pile Hecht 44. HP, obsah motoru 45cm délka lišty 40cm, bezpečnostní brzda.


Je praktická při menších domácích projektů a běžné práci kolem domu. Táto píla je vhodná pre používateľov, ktorí režú . Na sklade 11€ 11€. Parametry: Motor: Hecht 2-taktní Objem motoru: cmTyp . Benzínová řetězová pila s boxem s 2-taktním motorem o výkonu HP a primerem. Popis: Prodám motorovou pilu hecht 941.


Pila je z dědictví-nálezový stav. Pro motorové pily Hecht , Hecht 4 Hecht94Hecht94Hecht95Hecht956 . Benzínová reťazová píla s 2-taktným motorom s výkonom HP a primerom. Stroj je dodávaný s kvalitnou lištou . Startovací západky pro motorové pily Hecht (nahrazuje originál) ,Alko,Nac, McDillen. Dnes asi po půl hodince řezání dřeva, začala jít pila trochu těžce.


Magnetoventilator pre mot. Palivová nádrž pre motorové píly oranžová empty. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme . Titulní stránka MOTOROVÉ PILY Píst kompletní Píst kompletní pro motorovou pilu Hecht a další čínské pily (průměr ,9mm) . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy,.


Sada obsahuje řetězovou motorovou pilu Hecht a praktický box pro přenášení a uskladnění. Siahnite po benzínovej reťazovej píle Hecht 44. HECHT - benzínová motorová pila. Viem, že by som otcovi spravil radosť nejakou motorovou pílou. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . NYNÍ S BONUSEM - 5x BROUŠENÍ ŘETĚZU ZDARMA.


Motorová pila Hecht v boxu pro uložení. Připravený povoz, lidi,povolení a pila nefunguje. Píla Hecht je užitočným pomocníkom každého domáceho majstra.


Doporučený motorový olej: Castrol Garden 2T . Benzínové reťazové píly Silné profesionálne motorové píly pre rezanie kmeňov stromov, prípravu palivového. Malá motorová pila s 2-taktním motorem, výkon HP, lišta Hecht cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky