pátek 11. prosince 2015

Motorlet radlice bazén

LETNÍ ZAHRADA A VENKOVNÍ BAZÉN. Sauna a whirepool v ceně bazénu. Provozujeme metrů dlouhý plavecký bazén. Sportovní klub Motorlet Praha.


Nejdřív s rodiči, pak jsem sem chodila ve 3. Prijemny bazen , vecer skoro bez lidi, super je sauna v cene.

SK Motorlet bazén in Prague, reviews by real people. Hodnocená nabídka: Jeden vstup či permanentka do plaveckého areálu. V Radlicích jsem vyrůstala a bazén jsem ráda navštěvovala. Přišli jsme na bazén poprvé a vůbec nevěděli jak co funguje – mimo jiné jsme netušili, že je.


V areálu Motorlet je kromě plaveckého bazénu a sportovní haly sídlo společnosti. Wellness Centrum Radlice , které provozuje vacustudio, . V areálu je kromě plaveckého bazénu a sportovní haly sídlo společnosti Fitness. Vás zveme do bufetu bazénu , kde bude od 20:pro všechny připraveno pití a občerstvení.


Po-čt do 21:3 pá do 21:0 so do 20:0 ne do 21:00.

K dispozici je sauna, whirpool a letní zahrádka. Plavecký bazén a víceúčelový sportovní areál leží přímo u stanice metra B - Radlická. V této rubrice naleznete koupaliště, bazény , plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Jsou zde aktualizované informace. Služby v turistickém ruchu - půjčovny, ubytování, stravování, doprava.


Region: Praha, Oblast: Praha 5a (užší) - Smíchov, Motol, Košíře, Radlice , Hlubočepy, . Kurzy plavání jsou vedeny zkušenými a . Vybavenost sportovního klubu - bazén , sauna a vířivka. Vítejte na stránkách Moje masáž - Radlice. Senioři, kteří si ještě nevyzvedli permanentku na plavání v bazénu Motorletu , si ji mohou v čase od 8. Vítame Vás v katalógu služieb.


V tejto kategórii nájdete bohatý zoznam dostupných služieb na Slovensku . FITNESS STATION RADLICE , spol. Bazén dostal předčasný dárek k vánoců. Zelený Pruh, Třebešín, SK Slavia Eden, Motorlet Radlice , Hloubětín, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky