čtvrtek 10. prosince 2015

Skládací altán

ZAHRADNÍ SKLÁDACÍ ALTÁN × M Hobby stan. Jsou praktické především pro občasné použití, kdy není vhodné mít stan na zahradě dlouhodobě postavený. Skládací altán - nůžkový (Rychlo-skládací pavilón altán zahradní 300x300x245cm ZE). Hledáte nůžkový altán 3x3? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Zahradní altán o rozměru 3×3m. Párty stan pro vaši oslavu, svatbu, raut, posezení s přáteli či jakoukoliv jinou akci. Nůžkový altán postavíte doslova během minuty. Vyberte si z mnoha barev . Vhodný aj ako prístrešok pri domácej grilovačke a posezení s rodinou a přáteli alebo aj na grill párty alebo . Skládací zahradní altánky nabízejí všechny výhody dřevěných altánů a navíc je můžete kdykoliv . Nabízíme ke karavanu nebo jen tak na zahradní párty rychloskládací nůžkový stan. Více, než 1druhů altánů.


Konstrukce je hliníková, půdorys altánu je čtverec v rozměru . Skladací altány se snadnou montáží. Všechny skladem s garantovaným . Dokonalý zahradní altán – skládá se téměř sám – jako deštník nebo slunečník! Už žádné šroubování nebo skládání tyčí.


Kovová konstrukce i veškeré spoje. Pevná a pevně napnutá plachta z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky