úterý 15. prosince 2015

Sibiřský modřín cena

Sibiřský modřín jehličnatá dřevina s poměrně velkou konstrukční pevností a odolností. Pro svoji trvanlivost za rozumnou cenu vhodná především do exteriéru. Na mterasy je potřeba vrutů a bm. Dřevěná terasová prkna ze sibiřského modřínu jsou nejpřírodnějším spojením mezi domem a zahradou. Terasové prkno sibiřský modřín.


Dřevo sibiřského modřínu se používá na stavbu dřevěných domů, saun nebo altánů.

Jsme přimý Výrobce palubek z sibiřského modřínu. Dovážíme do Evropy s skladem v České Republice. Velkoobchod a maloobchod - kvalitní . Zdarma nakrájíme podle Vašich požadavku.


Kvalitní modřínové palubky ( především z sibiřského modřínu ) jsou určeny především pro obklady a podlahy v exteriéru. Jsou ideálním materiálem pro obložení . Fasádní palubky s perem a drážkou ze Sibiřského modřínu v profilu Klasik ve formátu 19x1mm. Velmi pěkná kvalita hoblování a třídění.

BĚŽNÁ CENA 1bm 5-Kč bez DPH TŘÍDA DŘEVINY: středně trvanlivá . Balení obsahuje kusy prken v množství m2. Drážkované terasové prkna se vyrábí z masívu sibiřského modřínu tangenciálním a radiálním řezem. Uspokojuje požadavky na kvalitu i cenu.


MATERIÁL: Evropský modřín. VÁHA: cca kg (1m prkna). Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sibiřský modřín. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Modřínové palubky, terasová prkna, latě, rhombus Praha.


Ten patří k cenným a trvanlivým druhům jehličnatého dřeva. Jeho obsažená pryskyřice . Cena bez DPH, Cena s DPH, Řez. Jádro sibiřského modřínu se vyznačuje silně zvýrazněnými letokruhy, které jsou. Palubky modřín 19x1KLASIK.


Nejoblíbenější jsou terasová prkna ze sibiřského modřínu , která mají. Oproti tuzemskému modřínu má sibiřský modřín mnohem vyšší hustotu a také je jeho dřevo podstatně tužší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky