pátek 18. prosince 2015

Houpačka plastová

Barevná dětská houpačka , vyrobená z kvalitního plastu , skvělá na hraní na ven. Vzhledem ke své jednoduchosti klade vyšší nároky. Plastová houpačka se zábranou proti vypadnutí.


Klasická vícebarevná plastová houpačka s ohrádkou Dohány je určená pro vnitřní i venkovní použití. Můžete ji zavěsit do dveří nebo ke stropu a děti si tak . Archiv Hledáte detska houpacka plastova ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Houpačky na ven i dovnitř jsou oblíbené hračky a zábava všech dětí už od roku. Obvykle se vyrábějí ze dřeva, plastu nebo jejich kombinace, v množství tvarů a . Houpačka dřevěná, barevná – žlutá,modrá,červená – kombinace. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Tato dětská houpačka od českého výrobce je vhodná především pro venkovní použití. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Kvalitní, klasická závěsná houpačka z odolného, stálobarevného plastu , s nastavitelnou výškou lan.


Celková délka lan metru.

Dodávka obsahuje: plastový. Tato jednoduchá houpačka zaručí spoustu zábavy! Jednoduché zavěšení a krásná červená barva zaujme nejen děti, ale i . Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů dětská houpačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Houpací prkénko o velikosti x 18cm.


Maximální nosnost houpačky je cca kg. Vybrat si můžete z několika barevných. Kvalitní dětská plastová houpačka se závěsným lanem 5m.


Houpání je skvělý způsob, jak si bezpečně hrát v kombinaci s fyzickou aktivitou. Bezpečnostní pojistka chrání dítě před vypadnutím. Veselá barevná plastová houpačka , kterou si plně užijí nejmenší děti, které již sedí. Ve více barevných provedeních. Obdržíte náhodný výběr zboží dle aktuální dostupnosti.


Závěsná houpačka Baby Luxe, hluboký sedák, barva červenožlutá. Barva dle aktuální zásoby. Tradiční letní houpačka určená domů nebo na zahradu. Woody houpačka dřevěná barevná s ohrádkou 40 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky