středa 23. prosince 2015

Sekačka einhell

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Benzínové sekačky Einhell. Sekačky na trávu einhell Vše skladem.


Odolné plechové šasi je ošetřeno práškovou barvou.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Popis: PARAMETRY: Výkon: kW . Je opatřena hlavou, která je otočná o ° a sklopná v pěti stupních. Slevy, akce a výprodeje značky EINHELL. Akční nabídky na téma sekačka najdete na Skrz.


BENZINOVÁ SEKAČKA BRIGHT STRATON. Elektrické sekačky Einhell. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.

Vhodná pro sečení travnatých ploch až 1 . Typ pohonu sekačky , elektrický. Jednoválcový čtyřtaktní motor Einhell OHV. Pohon zádních koleček s převodovkou GT. Technologie vzdušného víru Einhell. Centrálně nastavitelná výška . Vřetenové sekačky Einhell šetří stébla trávy stejně, jako by byly stříhány nůžkami.


Při sečení trávníku vřetenovou sekačkou je zamezeno rostřepení stébel a . Prodám plně funkční,výkonnou, el. Travní benzinová sekačka WEIBANG WB 4SCV 6inse 7-mi rychlostní . Osobní odběr na pobočkách. Nastavitelná hlava motoru lze nastavit v rozsahu 180° a . Zahradní sekačka EINHELL na letgo Česká republika. Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Odnímatelný zadní pohon s GT Velký sběrný koš s ukazatelem Motor čtyřtaktní, vzduchem chlazený.


Zboží výrobce Einhell v kategorii Strunové sekačky. Nejlevněji se aktuálně tento model prodává za .

Vřetenová sekačka Einhell BG-HM Blue Výhody: Ideální alternativa pro zákazníky zaměřené na životní prostředí a kvalitu. Odlehčení tahu kabelu zajišťuje , aby kabel odolával běžnému opotřebení. Kola díky své dostatečné šíři. Doporučena pro travnaté plochy o .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky