středa 16. prosince 2015

Quikfit fiskars

Násada QuikFit krásně padne do ruky, je určená pro všechny nástavce QuikFit systému. Fiskars QuikFit usnadní práci na zahradě a šetří místo. Univerzální koště je vhodné pro každé roční období. Najkvalitnejšie materiály a moderná technológia umožnila zostrojenie . Integrovaná objímka zajistí snadné a rychlé našroubování .

Produkt je opatřen plastovým potahem v místech, kam se umísťují . Nářadí FISKARS QuikFit s výměnými nástavci Quik Fit. Nůžky mají zlepšené střižné vlastnosti díky mechanismu PowerReel. Střižná síla je 12x větší. Kapkovitý tvar násady a patentovaný mechanismus . Stačí jedna násada a potom už si jen vyberete nástroj, který právě chcete používat.


Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě. Lawn care takes work but the speak for themselves.

The rake is the essential tool for open lawn areas. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Speciálně tvarovaná násada potažená v místech uchopení měkkým příjemným plastem.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Její lehká hliníková konstrukce je doplněna automatickým zámkem posunu, . Kvapkovitý tvar násady a patentovaný mechanizmus na rýchle. Vyberte si z nabídky akčního zboží Hrábě na listí Quikfit Fiskars v letácích a nakupujte výhodněji. QUIKFIT máme skladem k okamžitému dodání. Vybírejte z bohatého sortimentu FISKARS ZAHRADA za nejlepší ceny! Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Vypichovák QuikFit plevele - systém QuikFit umožňuje spojení různého zahradního nářadí s jedinou násadou. Nabízí bezpečné a inteligentní. Unikátní automatický dvojitý . MC - uvedené ceny jsou maloobchodní, včetně DPH.


Rotační zarovnávač trávníku s ostrými čepelemi na oddělení přerostlého okraje trávníku, materiál plast a ocel.

Vlastnosti: Ostrá motyčka k . Provzdušňovač trávníku je vhodný k provzdušňování menších trávníků s horším přístupem. Umožňuje lepší přívod vody a vzduchu ke kořenům trávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky