pátek 25. prosince 2015

Bobová dráha prosek sleva

Ve všední dny poskytujeme výrazné slevy pro skupiny s pedagogickým doprovodem. Při návštěvě Bobové dráhy ho obdarovanému vyměníme za jízd pro . Bobová dráha Prosek – recenze a ty nejlepší nabídky se slevou na jednom místě. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete.


Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.

ITIC kartu, rozhodl jsem se využít slevy. Ceník jízdného na bobové dráze. Permanentky, karty a slevy , Cena. Virtuální prohlídka Restaurace na bobové dráze , Praha - Prosek Menu.


Slevy : sleva na rodinné vstupné v období . Praze - permanentka jen za 1Kč! Upozornit na podobnou slevu.

S dnešním voucherem se pořádně vyřádíte na bobové dráze Prosek. Dechberoucí adrenalinový sešup si užijete . Vozík řídila osmiletá holčička. Majitel karty slevu využije v kině Lucerna, na prosecké bobové dráze , při návštěvě solné jeskyně nebo v Království. Vám pomůže vybrat aktuální slevy jízd bobová dráha prosek. Archiv Praha Prosek Ceská republika.


Dráha je dlouhá téměř 8metrů, celkové převýšení je 50 . Své tempo si však můžete regulovat . Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Vysvědčení je každoročně spojeno s náležitými rodinnými oslavami a rozdáváním dárků jedničkářům. Na děti, které ve škole nedosahují vynikajících výsledků, . PROSEK - K bobové dráze na Proseku ve čtvrtek 9. Naturální výhody, sleva na nákup , Podnikové stravování, . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. V nabídce jsou i večerní jízdy při .

Lanové centrum a bobová dráha Prosek - Nejlepší outdoor lokality pro. V našem areálu na Vás čeká bobová dráha , lanový park i skvělá restaurace. Skupinová sleva (osob) – 3Kč . Slevy Dospělí - 6x : 3Kč Děti, studenti, ZTP - 6x : 2Kč Rodiny - 12x : 5Kč - pro . První bobová dráha v Praze- Prosek je s celoročním provozem. Muž vyletěl z bobové dráhy ve Špindlerově Mlýně a vážně se zranil.


Návštěvník bobové dráhy z rozjetého vozíku ve vysoké rychlosti vyletěl mimo trať. Horská střediska po mizerné zimě lákají na letní atrakce a slevy. Děti mohou jezdit samy již od let díky automatické brzdě.


A protože vozíky jsou pro osoby tak nepřijdou zkrátka ani ti nejmenší nebo citlivější povahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky