úterý 15. prosince 2015

Lehká motorová pila

Moderní pila s benzinovým motorem s nízkými vibracemi pro údržbu pozemků. Velmi nízká úroveň vibrací. Systém filtrace vzduchu s . BOSCH UniversalChain Aku řetězová pila 18V, 2. Ah Popis: Lehká , kompaktní a všestranná akumulátorová řetězová pila BOSCH V LiIon.

Bohatý výběr motorových pil AL-KO, BlackDecker, M. Malá a lehká vyvětvovací motorová pila s výkonem kW a délkou lišty cm. Díky malému motoru jsou lehké , ale přesto velmi robustní a vydrží . Lehká speciální motorová pila s hmotností jen kg a silným motorem, . Prořezávání stromů, probírka dřevnatých porostů, údržba domu a jeho okolí nebo příprava palivového dřeva - lehké kompaktní pily STIHL jsou vynikajícími . Moderní lehká pila pro přípravu palivového dříví s dobrým výkonem a bočním napínáním řetězu pro bezpečné a . Motorová pila STIHL MS 18 2-MIX empty.

Jak vybrat motorovou pilu ? První otázku, kterou byste si měli položit je, pro jaký druh práce řetězovou pilu potřebujete. Rozsáhlý výrobní program řetězových pil . Husqvarna poskytují sílu a výkon, které potřebujete. Stručně řečeno - velmi tichá, výkonná a lehká řetězová pila právě pro vás. Prodám lehkou motorovou pilu STIGA s výkonem HP a délkou lišty 35cm, hmotnost kg.


Pila v zachovalém stavu, vhodná pro běžné zahradní použití. Lehká a snadno ovladatelná motorová pila s vysokým výkonem pro práce okolo domu a . Benzinová - motorová řetězová pila Dolmar PS-C - Lehká farmářská pila cmPopis: Ideální pila pro dům a zahradu Nový, inovovaný model Praktická in. Která je ta pravá motorová pila pro vás, kolik stojí a jaké má vlastnosti? Elektrická pila s výkonným motorem 8kW a moderním vzhledem.


Profesionální pily zvládnou pracovat každý den po dlouhou dobu. Lehké pily na prořezávku mají výkon kolem . O tři roky později byl na trh uveden model 7 lehká motorová pila v dnešním slova smyslu, která jako první . Ještě jeden dotaz na pana Radka : Pane Radku chci se ještě zeptat na pily Solo v čím mají lepší konstrukci než pily Stihl. Já jsem nerozhodný a opatrný při .

Univerzální lehká motorová pila PS-32CTLC35B Dolmar ideální pro dům a zahradu. Beznástrojové napínání řetězu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky