úterý 29. prosince 2015

Solární zahradní fontána

Solární vodotrysky a fontány. Třešnička na dortu pro vaši zahradu. Zahradní jezírko je chloubou každé zahrady.


Stačí pouze umístit na dno jezírka a při . Esotec Genova solární fontána.

Tato zahradní fontána z odolného plastu kamenného vzhledu získává energii potřebnou pro napájení ekologicky ze slunečního svitu a postará se o příjemné . Napájení externím solárním článkem – energeticky nenáročná a ekologická . Ponorné čerpadlo se solárním. Popis zboží O mně Hodnocení Kontakt Ostatní nabídky Plovoucí solární fontána vodotrysk: Vhodná pro zahradní jezírko, nebo pro dekorativní nádobu zdobenou. Tímto čerpadlovým systémem šetříte náklady.


Kč Blumfeldt Korinth, ozdobná fontána, zahradní fontána , solární 3W . Vyberte si z naší doporučené nabídky. Popis: pouze položit na vodní hladinu a při .

Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup solární zahradní fontány Renkforce. Nový sortiment solární techniky pro zahradní jezírka jako je solární fontánové čerpadlo Pontec s vodními efekty, vzduchovací motorky a fontány umožňují majiteli . Energii pro provoz získává. Na trysku čerpadla můžete připojovat nástavce pro různé tvary fontány. Ideální pro zahradní jezírka nebo nádoby na vodní . Jakmile dopadne sluneční záření na solární modul, čerpadlo začne pracovat a obohatí vaše zahradní jezírko o překrásnou fontánu. Perfektní kombinace tvořená solárním modulem, zásobníkem na akumulátory s regulovatelným výstupním napětím, ponorným čerpadlem a LED kroužkem pro . Krásná zahradní kašna s tichým čerpadlem, které je poháněno sluneční energií.


Fontány poháněné solární energií nevyžadují žádné baterie ani dráty. Nastavení a připojení je jednoduché, . Zen Garden okrasná fontána solární fontána zahradní fontána 2W solární panel vzhled bazaltu - Čisté uvolnění. Jednoduše vypnout a načerpat nové síly. Při slunečním svitu se elektrická energie . Sledujeme slevové servery, eshopy a. Systém se solárním modulem vč.


Ozdobte si Vaše zahradní jezírko vkusnou SOLÁRNÍ FONTÁNOU jen za 4Kč!

Vhodné pro rybníčky, bazény či okrasné . Moderní a energeticky úsporná zahradní fontána.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky