pondělí 25. července 2016

Aquamar triplex

Víceúčelové pomalurozpustné velké tablety pro průběžné udržování průběžné hladiny chloru po použití granulátu Aquamar Quick Chlor. Trojsložkové minitablety pro kompletní ošetření bazénové vody. Složky chloru, algeastopu a vločkovače zabranují tvorbě řas a dezinfikují vodu. V katalogu nemáme podrobnější informace o marimex aquamar chlor triplex 4_kg.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Aquamar Triplex Mini kg: doručení domů nebo na prodejnu.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Velké tablety jsou ve vodě pomalu. Veľké tablety sú vo vode . Po ponoření tablety do vody dochází. Desinfekce bazénové vody na bázi chlóru s trojím účinkem, velké tablety, desinfekce, proti řasám a vločkování, . MARIMEX, Bazény a příslušenství, Třísložkové minitablety pro kompletní ošetření bazénové vody.


Viacúčelové pomaly rozpustné veľké tablety na priebežné udržiavanie hladiny chlóru po použití granulátu Aquamar Quick Chlor.

NOVINKA - trojzložkové minitablety pre kompletné ošetrenie bazénovej vody. Zložky chlóru, Algeastopu a Vločkovača zabraňujú tvorbe rias a dezinfikujú. Podrobné informace - AquaMar Triplex Mini kg. Dezinfikují, zabraňují vzniku řas a vločkují nečistoty.


Balení obsahuje kg tablet. Všetky informácie o produkte Bazénová chémia MARIMEX AQUAMAR TRIPLEX 1. Identifikátor výrobku: AQUAMAR CHLOR TRIPLEX. Další názvy: Kyselina trichlorisokyanurová.


Hodnocení AquaMar Triplex Mini kg. Buďte první kdo vloží recenzi k. Nezapomeňte na zachlorování vody, ušetříte peníze! Quick chlorový granulát potřebný pro první . Bazénová chemie - chlorová - desinfekce, řasy, vločkování.


Nádoba je pod tlakepři . Cena: 30Kč ( Nejsme plátci DPH ). AQuaMar Triplex kg (tableta).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky