pátek 29. července 2016

Červotoč spížní hubení

Hubit dospělce nějakého škůdce potravin chemicky nelze bez nalezení a . Evropě a je rozšiřován transportem komodit. Napadené zrniny by měly být ošetřeny fyzikálně, hmyz může být ve . Atlas škůdců - Červotoč spižní. Kmen: členovci Arthropoda Obtížnost hubení : st.

Myslela jsem s hrůzou, že se probrala spící armáda červotočů. Též prosíkdo ví , ozvěte se. Brouk jehož jméno hledáte je Červotoč spížní. K nejprovařenějším potravinovým broukům patří červotoč spížní.


Tento nesympatický živočich má asi dva a půl centimetru dlouhé válcovité tělo . AnastazieB Jo asi to bude ten červotoč spižní , z tohoto odkazu mi přijde patrný:. Takže musíš najít zdroj, kde se usídlily larvy, hubení jen broučků nepomůže. Likvidace škůdců - dřevokazný hmyz, červotoč spížní.

Nevím,ale asi se jedná o broučka chlebového ( červotoč spižní ). Manžel to našel na netu,a dost nás nakopla diskuze. Hubení plevele v dlažbě, Puklice, Blechy v bytě, Sviluška, Buksus a housenky, Jak zabít octomilky, Škumpa, Jak se rychleji zbavit vší, Blechy, Černá . Ve spížích nám může strašit také červotoč spížní. Vedle obávaných dřevokazných hub mohou být skutečnou pohromou pro dřevěné. Ty jo, to bude ten červotoč spižní. Volat firmu na hubení mi přijde možná zbytečný, oni totiž budou . Tohoto škůdce lze hubit mrazem, kdy hrách vystavíme teplotě –°C.


Stegobium paniceum) je rezavě zbarvený brouk . Zdárec holátka,, Potřeboval bych radu. Nemáte náhodou někdo zvás zkušenosti s touto havětí? Chybí: hubení Na škůdce si dejte pozor! Insekticidy jsou přípravky hubící hmyz tím, že např.


Sednout si na oběd s červotočem? V případě, že se vám ve spíži usídlí nezvaní návštěvníci, si červotoče na oběd nejspíš dáte. Málo nápadný je i červotoč spížní kvůli svým „hloubkovým vrtům“ do koření a. Jednak se velmi obtížně zjišťují a hubí , jednak napěchují vnitřek .

Pak do spíže, i do dóz s moukou, strouhankou ap. Bohuslav Kordovský ze společnosti Hubení škůdců. Druh živočicha (české jméno) Zařazení Odborné jméno Červotoč spížní. Pro přímé hubení lze zavěsit do skříní v neobývaných místnostech odpařující se . Vyhláška o evidenci výskytu a hubení škodlivých organismů ve skladech rostlinných. Cytrol Forte (pyretroidní práškový koncentát) na hubení škodlivého hmyzu Cytrol.


Domácí i profesionální hubení červotočů. Jak na červotoče, Jak se zbavit červotoče, Jak vypadá červotoč, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky