pondělí 18. července 2016

Vertkutátor

Odstraní nános plevelu i mechu. Elektrické a benzínové vertikutátory s příslušenstvím. Poohlížíte se po nějakém vertikutátoru , ale nevíte si rady? To chápeme – nabídka je v dnešní době opravdu široká.


Není však potřeba věšet hlavu.

Prořezáním starých drnů a vyhrabáním stařiny se dostanou do půdy vzduch, . Vybíráte vertikutátor k provzdušnění trávníku? Pak byste měli předem vědět, jaký je rozdíl mezi ním a vertikulátorem, který vám možná někteří prodejci při té . Nechcete přece, aby na zelené ploše bujely mechy a plevel a rostliny nedostávaly dostatek kyslíku. Používá se na odstranění zplstnatělých zbytků trávy, plevelů a mechů a . Pro vertikutaci se někdy používá název provzdušňování.


Už jste se rozhodli pořídit si vertikutátor , jen nevíte, jaký typ zvolit?

Lehký elektrický s kabelem nebo robustní s benzínovým motorem? Co vlastně takový vertikutátor umí a čím slouží našemu trávníku? Jestli si myslíte, že se ve vašem trávníku nevyskytuje mech a odumřelé zbytky trav, budete se . Navíc trávník dokonale provzdušní, . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. V tomto videu Vám ukážeme, jak vybrat a správně nastavit.


Vysvětlíme vám, jak zvládnout všechny . Ocelové nože vertikutátoru přitom pronikají do podloží trávy a důkladně odstraňují travní plsť i mech a zbytky rostlin. Po provzdušnění by se ošetřené plochy . Provzdušňovač, jinak také vertikutátor pomocí sady nožů tuto krustu rozruší. Zároveň vyčeše mechy a prořeže mladé výhonky, čímž přinutí trávník houstnout. Pro hezký trávník je potřebná taky jistá péče. Ako vybrať vertikutátor a prevzdušniť trávnik.


Váš trávnik si zaslúži tú najlepšiu starostlivosť. Jak na vertikutaci trávníku? Vertikutácia a prevzdušnenie trávnika.

Kompletní návod na vertikutaci a provzdušnění trávníku. Více než jen špičkový vertikutátor. Díky rychle vyměnitelným hřídelím se jedná o velmi efektivní stroj pro zahradnictví a sportoviště. Vynikající pro nasazení na . Provzdušnění neboli vertikutace je pro trávník to nejlepší, co mu na jaře můžeme dopřát.


Je proto dobré se seznámit s tím, jak vertikutátory. Přečti si článek na JakBydlet. Desatero správné vertikutace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky