úterý 19. července 2016

Fanta jahoda kiwi

Limonáda s příchutí jahod a kiwi. Obrázky mohou být ilustrativní. Složení: voda, fruktózo-glukózový sirup, citronová šťáva z koncentrátu (), oxid uhličitý, přírodní kiwi aroma s jinými přírodními aromaty, kyselina: kyselina . Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Graf historie ceny zboží. Fanta jahoda a kiwi , limonáda s příchutí jahod a kiwi , 2l. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy . Monitorujeme aktuální akční letáky Kauflan Lidl, Tesco, . Kó Fanta -STRA- KIWI L. Běžná cena bez DPH, Kč.


Oblíbený nápoj Fanta s příchutí jahod a kiwi v plechovce. Balení se může lišit od vyobrazení dle . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vážený zákazník, pre zaradenie produktu medzi obľúbené musíte byť prihlásený.


Pokiaľ ešte nemáte vytvorený užívateľský účet - môžete si ho . Nealkoholický nápoj s príchuťou jahody a kiwi. Bonaqua jemně perlivá l, citron a limetka, červený pomeranč, aloe vera a bílá broskev, jahoda. Sold by ČS ROBIN OIL Rakovník. Message this seller to ask about the product. Fanta je značka limonád s ovocnou příchutí firmy Coca-Cola.


Cappy černý rybíz , Cappy hruška , Cappy meruňka. Stejně tak plná a silná jako barva nápoje je také osvěžující chuť Fanty Exotic. Mezi další příchutě, které můžete v českých obchodech v současné době najít jsou Fanta Citrus Mix, Fanta Lesní plody a Fanta Jahoda a kiwi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky