pátek 15. července 2016

Elektrický štěpkovač

Silný elektrický zahradní štěpkovač s plnícím otvorem ve tvaru čtyřlístku Se spínačem krytým fólií a nožovým kotoučem se sníženou hlučností. Kvalitní drtiče větví a štěpkovače jsou dnes již neocenitelnými pomocníky v péči o. Neméně oblíbené štěpkovače potom řežou větve na trochu větší kousky, s nimiž můžete zatopit třeba v krbových kamnech. Získáte tak kvalitní topivo úplně . Větve si sám podává a drtí je mezi ozubeným kolem a přítlačnou.

Nabídka elektrických štěpkovačů a drtičů. Ozubený válec, který tento model využívá k drcení, drtí větve až do průměru mm. Pořiďte si elektrický drtič nebo štěpkovač větví a proměňte napadané nebo pořezané větve ve štěpku.


Ta je vhodná do kompostu, k mulčování nebo jako . Elektrický štěpkovač s příkonem elektromotoru kW. Dejte si do vyhledávání Štěpkovač z řezačky Toron a tam máte celou diskuzi a návody na elektrické štěpkovače vlastní výroby, pokud chcete jít tímto . U štěpkovačů je výhodou možnost využití štípků na topení.

Odpad lze také lehce kompostovat či využít. Německá značka WOLF- Garten přináší na trh novou generaci válcových drtičů řady EVO. Unsubscribe from Viktor Štarha. Navigace: ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Velmi tichý elektrický zubový drtič větví Hecht 6Silent. HECHT 6SILENT - elektrický štěpkovač větví.


Drtí větve do průměru cm. URBAN pracují na principu dvou protiběžných hřídelí s noži. Výrobce Güde, prodej v sekci Dům a zahrada. Autorizovaný prodejce Güde. Tuto dřevní štěpku lze využít pro topení, . Zahradní drtiče a štěpkovače , elektrické i motorové.


Hecht, AL-KO, Riwall, V- Garden, Vari. Spolehlivě uklidí Vaši zahradu. Drtiče a štěpkovače se většinou v obchodech směšují do jediné kategorie.

Ten první z Mountfieldu (byl to ten největší elektrický ATIKA) se mi . Na veškeré drtiče a štěpkovače od nás, Vám bude poskytnut profesionální servis. Dodává kvalitně rozdrcenou hmotu, jelikož rozmělňuje větve . Součástí štěpkovače je integrovaný podvozek pro snadnou manipulaci a přepravu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky