čtvrtek 14. července 2016

Zastínění skleníku

Stínění je zvlášť důležité u menších skleníků či fóliáků, kde je v době veder problém snížit teplotu pouze ventilací. Na snížení teploty se lépe . Amarit a mám s ním dobré zkušenosti. Jak nejlip zastinit a vetrat 24.


Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.

Technologie stínění skleníků se mění s rozvojem techniky. Historicky šel vývoj od „laťovek“, přes rákosové, bambusové a jiné rohože, nátěry . Barva stínící 500g - na zastínění skleníků , prosklených hal apod. Popis a použití: Bílá stínící barva je postřik na skleníky, sloužící ke zmírnění slunečních paprsků . Zastiňovací síť použitelná ke snížení průhlednosti všech typů oplocení, k zastínění skleníků , pergol, apod. Pro venkovní zastínění skleníku připadají v úvahu stínovky z bambusu nebo rákosu. Bambusové jsou trvanlivější, lépe odolávají vlhku než rákosové rohože.


Stínící tkaniny, stínovky, neboli rašlový úplet jsou velmi účinné pro zastínení skleníku nebo rostlin před silným slunečním zářením.

Mají nekolikanásobně vyšší. Stínovka a skleníky Stínovka pomáhá v první řadě regulovat přísun slunečního záření. Sluneční záření a energie, která je sním spjata, je jedním ze základních . Přípravek je určen pro dlouhodobé stínění skleníků krytých sklem nebo tvrdými plastovými deskami.


Holandští zahradníci stíní skleníky výhradně tímto . Existují tři hlavní způsoby, jak zastínit skleník. Je to v prvé řadě vnější zastínění, za druhé vnitřní zastínění a pak zastínění pomocí rostlin. Stínící rašlový úplet v provedení 1:barva hnědá, stínění ,stabilizovaný proti UV záření.


AB Ludvig Svensson zabývající se výrobou stínících a tepelně izolačních materiálů. AMARIT modrý se používá pro stínící nátěry skleníků a pařenišť proti spalujícím . Zahradní clona zastínění 5x10m - PROHOPO. K vytvoření stínícího a ventilačního systému skleníků , pařenišť a stínovišť. Zářící polské skleníky po zastínění svítí do stran.


Se stále kratšími dny se na česko-polské hranici znovu rozsvítily obrovské skleníky na rajčata. Na jaře zářily tak intenzivně, že obtěžovaly . Stínící a tepelně izolační systémy pro skleníky jsou v současné době. Stínění – clony umožňují regulaci zastínění dle zvoleného typu materiálu od do 99 .

Stínící tkanina na plot určená pro dočasné oplocení nebo snížení průhlednosti plotů, případně zastínění skleníků a rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky