pátek 29. července 2016

Aquapark kolín

Původní plavecký stadion byl přestavěn do podoby moderního sportovně-rekreačního zařízení a . K dispozici je zde venkovní i vnitřní areál, . Má smysl tam jít na kratší dobu a pokud jste místní. Vodní svět pořádá v době prázdnin. Moderní aquapark odpovídá nejnáročnějším .

Aquaparky v Kolíně foto provozovny. Ve vnitřní části areálu je pro návštěvníky připraven 25m dlouhý plavecký bazén . Ranní kondiční plavání bez atrakcí min. Posilovna, Spinning, Alpinning, Fit box, . Kolínská restaurace s cukrárnou, terasou a barem u bazénu v areálu Vodního Světa Kolín.


Už víš, co budeš dělat o jarních prázdninách? Pojeď s námi do Kolína do aquaparku , kde na Tebe čeká vlnobití, trojskluzavka, tobogán, vířivka, .

Adresa, Adresa provozovatele: Aqua Baby Club Věra (Centrála) Hlavní 55. Atrakce: Vnitřní plavecký . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Plánujeme o Vánocích návštěvu ale podle provozního řádu tam smí . Zrekonstruovaný areál aquaparku je pro vás otevřen 3dní v roce. Osedlejte si jedinečný 32metrový rychlý vodní proud trojskluzavky, který nikde jinde . Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Vnitřní plavecký bazén m, prostorný venkovní bazén m, vnitřní tobogán m, venkovní tobogán m, trojskluzavka, dětské . Kolín - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí akvaparku v . Přímé kontakty, konkrétní ceny, přesné GPS souřadnice, recenze ubytování. Ve studených listopadových dnech pro nás byla . Zveme všechhny holky a kluky o jarních prázdninách na výlet vlakem do aquaparku v Kolíně.


CELODENNÍ VSTUP do VODNÍHO SVĚTA v Kolíně jen za 2Kč pro DOSPĚLÉHO nebo za 4Kč pro celou RODINU! Těšit se můžete na tobogán, skluzavky, .

Město Kolín se nachází ve Středočeském kraji, asi 60 . Areál nabízí pro sportovního vyžití, zábavu a relaxaci jak krytý aquapark , tak i letní koupaliště. Nenechte si ujít Letní roadshow OC Futurum Kolín ! Martin si to moc uzival, vydrzeli jsme tam skoro hodinu. Před návštěvou objektu doporučujeme si pro jistotu ověřit aktuálnost otvírací doby na webových stránkách objektu či telefonicky u .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky