pondělí 18. července 2016

Jahody vraňany samosběr

Samosběr jahod bude v páte 6. VÍTÁ VÁS JAHODÁRNA VRAŇANY. Jsme rodinná firma s 20ti letou. S pěstováním vraňanských jahod máme velké zkušenosti.


V době sklizně jahod květen - červenec 7:- 20:hodin.

Díky teplému a slunečnému počasí posledních týdnů už jahody. Prodej plodů a sazenic jahodníku. Pěstujeme čerstvé jahody na slámě, prodáváme jahody a zeleninu, pořádáme samosběr jahod a zeleniny, celoročně nabízíme sazenice.


Sladké a červené jahody dozrávají, se začátkem června přichází čas. Dále prodáváme jahody a pořádáme samosběr jahod. Po celý rok nabízíme sazenice jahod a . Pokud člověk nemá zahradu a nechce jahody kupovat v obchodě, nabízí se.

I tak může vypadat samosběr jahod. Jen mezi sedmou a devátou . Termín konání prvního samosběru jahod prozatím není možné odhadnout. Kilo jahod , které si ve Vesňanech sami nasbíráte, přijde na korun. První jahody by mohly být k prodeji o víkendu.


Můžete si zde přijít nasbírat nejchutnější . Udělejte si z alba kalendář. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe . A co víc: samosběr jahod je činnost ekonomicky výhodná. V Jihočeském kraji už také začal samosběr jahod. Novinkou jsou jahodníky Florence s tmavě červenými sladkými plody jahod.


Cena jahod při samosběru je pro zákazníky velmi zvýhodněna. Vraňany se nacházejí poblíž Vltavy. Pokud se týká samosběru jahod na . Další dny budou opět zveřejněny na . První samosběr kunratických jahod se koná už tuto neděli 3.

Seznam míst pro samosběr jahod v ČR - ceníky, kontakty: Praha. Z Prahy musíte jet směrem na Roudnici nad Labem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky