pondělí 11. července 2016

Nana gracilis

Cypřišek tupolistý je další stálezelený skvost udržovaných zahrad. Existuje několik kultivarů, z nichž Nana Gracilis je zřejmě komerčně nejúspěšnější. U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další.


Cypřišek Nana Gracilis je hustě a pomalurostoucí stálezelený jehličnan, který roste do kompaktního keříku. Cypřišky jsou zajímavé pro různé zahradní .

Jehličnan z čeledi cypřišovité a rodu cypřišek, který dorůstá metrů výšky i šířky. Tento zakrslý kultivar má nepravidelně kulovitý tvar. Představujeme jednotlivé rody tvarovaných okrasných stromů v naší nabídce . Chamaecyparis obtusa ´ Nana Gracilis ´, vel.


Větvičky rostou vodorovně, z části . Charakteristika a pestovanie. Má vzpriamený, oválne kužeľovitý . It will eventually mature over time .

Pomalu rostoucí, zakrslá odrůda cypřišku. The Dwarf Hinoki Cypress is one of the most popular dwarf conifers, with good reason. It forms a dense, often globe-like bush when young, . Velmi pěkný a oblíbený, zakrslý kultivar cypřišku se svěží zelenou barvou.


V katalogu nemáme podrobnější informace o chamaecyparis obtusa nana gracilis cypřišek tupolistý. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které. Zaujme jasně zelenou, svěží barvou a jemným zvlněným tvarem větviček. Slovenský názov: Cypruštek tupolistý Nana Gracilis.


Nízký, stěsnaně rostoucí kultivar cypřišku. Keř je velice kompaktní lehce nepravidelný, postupem času jako by se jeho jehlice vlnily. Barva jehlic -sytě zelená u . Common name: Nana Gracilis Hinoki Falsecypress. Pronunciation: kam-e-SIP-a-ris ob-TU-sa.


We consider this a semi-dwarf form of Hinoki Cypress, as it grows larger than most of the others. The foliage is a very dark green with cup-shaped . Karłowy krzew o początkowo kulistym, później n.

Not recommended as hedging as it.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky