úterý 12. července 2016

Kovový barel

Kovové sudy vhodné pro přepravu a skladování všech druhů kapalných látek, pro přepravu a skladování sypkých, pastovitých a tuhých látek. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechové sudy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Plechové sudy s UN kódom na nebezpečné látky, do poľnohospodárstva, potravinárskeho, chemického, petrochem.


Sud je vyroben z ocelového plechu,plášť je svařen a zpevněn.

Kovový sud s odnimatelným víkem, pozinkovaný plech. Trychtýř na sud kovový průměr 6mm. Povrchová úprava - pozink. Plnící otvor - 1x v plášti. Substantivum, singulár, plurál.


Encyklopedický článek Barel ve pedii. V nabídce máme nové i použité čisté sudy.

Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality. Na hořlaviny doporučujeme zakoupit sud kovový či plastový s antistatickou vnitřní . Prodám barel , (sud) na zahradu na vodu. Plastové a kovové sudy a barely.


Nabízím Vám velkou skupinu sudů a barelů s všemožným použitím, jsou mezi nimi i potravinářské (s certifikací), antistatické . Status: I běžný skladový . Klasické kovové i plastové popelnice na odpad vhodné k rodinným domkům nebo na zahradu. Velmi pohodlný skládací a kompaktní stojánek na barely. Antistatický sud vhodný pro skladování a přepravu sypkých, kusových nebo pastovitých hořlavých látek v chemickém, elektrotechnickém a automobilovém . Kovové sudy na vodu - nenahraditelný atribut téměř v jakékoli zahradě nebo zahradě.


Stačí jen malovat barel v zemi není obtížné, ale můžete k této události . Většinou si lidé vystačí s vyřazeným barelem. Stále ještě vídané kovové sudy na vodu jsou definitivně nahrazeny těmi plastovými. Drtička kovová Barel cm.


Hliníková odolná drtička, jednoduchý design, úschovný prostor.

Na dešťovku na zalévnání zahrádky. Neporadíte mi někdo, kde sehnat kovový barel na granule?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky