úterý 26. července 2016

Živý plot z tují

Pokud máte malou zahradu, nedělejte živý plot z tújí. Aby dobře košatila, musíte tuto túji zastřihávat častěji. Prodej tůjí různých velikostí i druhů.


Nejčastěji používané na živý plot jsou Thuja occidentalis Smarag thuja . Zerav, neboli túje je stálezelený strom z čeledi cypřišovitých.

Jak již zařazení do čeledi. I tyto problémy může vyřešit živý plot , pro který jsou túje jako stvořené. Tuja patrí medzi najvyhľadávanejšie okrasné dreviny pre živé ploty. Vyznačujú sa obrovskou rozmanitosťou sor.


Našli sme na internete tento rozmer. Ahoj, na zahradě chceme vysadit živý plot z tůjí. Výška v jaké by měl být plot uržován je zhruba 2m.


Jaký je nejvhodnější druh pro takový plot?

Vzdálenost tůjí při výsadbě 27. Thúje – pohádkový živý plot. Tento jehličnan pochází ze Severní . Chcete mít na zahradě větší soukromí?


Proč si nevypěstovat živý plot , který vás ochrání i před prachem a hlukem? Ideální rostliny na živý plot ? Můžete zde koupit túje (thuje) na živé ploty již od Kč. Vybírat můžete z několika odrůd.


Máme v nabídce i další okrasné dřeviny, jehličnany i listnaté a vybrané . Chceme-li si živý plot vysadit, je třeba se v prvé řadě rozhodnout, zda bude z listnáčů nebo použijeme klasické túje. Ty patří mezi otužilé stromy s vyšší odolností . Rychle rostoucí tůje na živé ploty skladem. Objednejte si tůje na živý plot a do druhého dne budou u vás zdarma od 9Kč klidně na druhé straně ČR.


Jsme rodinná firma, působící v pěstování a prodeji tújí ( thují ) na živý plot více jak let. Specializujeme se na základní odrůdu Thuja occidentalis, známý. Hledáte ideální rostlinu na živý plot ?

Velice oblíbená je Thuja occidentalis Smaragd. Túje - Stále zelený živý plot. Poprvé v termínu, kdy je dokončen hlavní prodlužovací růst - na konci jara (v červnu) a podruhé koncem léta . Klasicky se jedná například o túje , zimostráz, tis, cypřiš, habr, tavolník nebo ptačí zob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky