středa 13. srpna 2014

Bazén easy set

Každá rodina si může koupit takový bazén za . Pro osvěžení v horkých dnech se zaručeným faktorem pobavení pro celou rodinu, to vše . Báječné osvěžení v horkých dnech s . Bázeny Easy Set Pools udělaly opravdovou revoluci! Chladné osvěžení v horkých dnech, s garantovanou zábavou pro celou rodinu, zažijete s tímto bazénem Easy Set Pool prům. Klasika mezi nadzemními bazény.

Užijte si léto na vaší zahradě! Nadzemní bazény s nafukovacím prstencem Intex Easy Set dodáváme s filtrací i bez filtrace. Jednoduchá konstrukce bazénů Intex Easy Set je ideální pro rychlé . Snadno postavitelný prstencový bazén Intex Easy Set Pool se skvěle hodí na vaší zahradu během letních dnů. Určeno pro začátky se zábavou ve vodě.


Bazén Easy set m × cm. Stačí pouze nafouknout horní . Bazen INTEX EASY SET KOMPLET 457x107. TYTO POKYNY SI USCHOVEJTE!

Vybírejte z pestré nabídky kvalitních doplňků výživy i sportovního vybavení. Samonosný nadzemní bazén pro povrchovou montáž. Vyroben z 3x zesíleného laminovaného PVC s nafukovacím horním okrajem - lemem. Hydro Aeration Technology zlepšuje cirkulaci a . Jaký vysavač na bazén Intex Easy Set ? Po nafouknutí horního prstence a napuštění vodou se bazén sám postaví.


Stoupající sloupec vody bazén sám. Stručný popis: Kvalitní samonosný bazén Intex. Zabraňte přístupu nečistotám do Vašeho bazénu díky speciálnímu krytu Intex Easy Set. Velmi jednoduché sestavení, stačí nafouknout prstenec a napustit vodou.


Plachta slouží k přikrytí kruhových bazénů Easy Set , Fast Set, Tampa. Plachta ochrání bazén před listím a dalšími nečistotami a je odolná vůči UV záření. Plachta se přetáhne přes hranu bazénu a . Krycí plachta pro bazény Intex Easy Set o průměru 3cm. Malý bazén Tampa 05×m.


U bazénu stačí pouze nafouknout . Kvalitný bazén s nafukoavcím prstencom ktorý jednoducho nafúkate napustíte vodou a bazén sa. Objem vody při napuštění 8litrů.

Ideální bazén pro Vaše i menší děti. Patentovaný tvar od Intex zajišťuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky