středa 27. srpna 2014

Hecht 5484 sxe 5 in 1

Ideální poměr, který všichni výrobci dodržují je 17: 1. In diesem Video zeigen wir die einzelnen Funktionen und Besonderheiten des Benzin Rasenmähers. BENZÍNOVÁ KOSAČKA S POJAZDOM. Poháněna - taktním HECHT motorem. Pojazd pomocou variátora - rýchlosti pojazdu.


Benzínová kosačka s elektrickým štartérom. Osobní odběr na pobočkách. Tato sekačka vychází svou základní konstrukcí z osvědčeného modelu HECHT 5SWE, pro větší . Plynule nastaviteľná rýchlosť. Výkon HP, rychlosti pojezdu.


Nájdite ten správny obchod a. Díval jsem se, že ceny strojů jsou poměrně zajímave. Myslíte, že by to byl špatný kup? Detalii de livrare la magazin. HECHT OHV motorral van felszerelve, 1cmhengerűrtartalommal, ami.


Motor: HECHT OHV Obsah: cm3. Posebnost kosilnice je električni. Elektromos indítású motorral, valamint állítható vágási . Hmotnosť 3kg, doporučená max. LE (HP) ütemű OHV benzin motoros.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na . Tipy na benzínové kosačky s elektrickým štartovaním – V-Garden VeGA, Hecht . Elektrický štartér perfektný, je dosť silný “. Zle navrhnutý motor (slabý výkon) Zle navrhnuté. Készlet információ: Kifutott.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky