pondělí 18. srpna 2014

Zahradní hadice 30m

Máte vybrané filtry: - m. MAGIC HOSE samo - smršťovací ZAHRADNÍ HADICE délka M Hadice, která roste - pro efektivní zavlažování Vaší zahrady! Revoluční zahradní hadice se . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Zjistěte, které produkty v kategorii ❀ zahradní hadice jsou nejkvalitnější a kde je. Geko smršťovací hadice - m.

I vrstva - černé PVC vnitřní vrstva, proti UV záření, proti . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu. Ihned skladem odesíláme za hod . Smrštovací zahradní hadice , hadice na vodu, flexibilní hadice, roztahovací zahradní hadice. Automaticky se prodlouží z původních metrů až na metrů. Speciální vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může.


Naviják se zahradní hadicí FX-CUs exkluzivním designem s přípojkou ½ palce (kompatibilní s produkty Gardena).

S nově vyvinutým pružinovým systémem. Vysoce kvalitní materiály zaručují její . Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech. Proto máte k dispozici vždy hadici v délce, jakou potřebujete.


Popis: Prodám zahradní hadici. PRINT - zahradní hadice 3-vrstvá, vystužená vyrobeno z měkčeného PVC. Celosezónní hadice s UV filtrem 1. PVC s UV filtrem zabraňuje usazování řas 2. Hledáte zahradní hadici na vodu, která bude dostatečně dlouhá a dosáhnete díky ní do všech koutů vaší zahrádky? Zároveň ale nechcete hadici, která bude . Předností nové řady hadic jsou kvalitní materiály i vysoká odolnost. Na slunci neblednou, obstojí i při používání v těch nejnáročnějších podmínkách.


Neuvěřitelně roztažitelná hadice. Hadice po spuštění vody automaticky zvětší svoji délku až třikrát v porovnání s původní délkou. Skvělý pomocník při každodenní práci.


Flexibilní zahradní hadice délka metrů včetně trysky pro rozprašování a zalévání. Je velmi lehká, nezamotává se, vrací .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky