pátek 29. srpna 2014

Semínka chia použití

Chia semínka jsou drobná, bílá, šedá až černá, podobná máku. Superpotravinou, tedy téměř komplexní potravinou díky vysokému . Jsou velmi zdravá, silně povzbuzující a umí zahustit tekutinu. Gel můžete okamžitě použít a konzumovat ho s pokrmem dle Vaší chuti. Jak je ale používat , aby měla ty správné pozitivní účinky?


Víte, že chia semínka dokáží zajistit tělu energii a zároveň hubnout bez pocitu hladu?

Dodají tělu pořádnou dávku vápníku, zdravých tuků a . Tajemství Chia je na světe. Můžete použít tuňákový nebo vaječný salát, burákové máslo nebo například nutellu. Pomáhají při cukrovce, hubnutí a celkově podporují zdraví. Zázračné semínko Chia - účinky a použití.


Také se stále častěji obracíte směrem k přírodě a hledáte možnosti, jak pomoci vlastnímu tělu k lepšímu fungování? Dochuťte skořicí, vanilkou nebo kardamonem pro bohatší . Zajímalo by vás, proč semínka chia dostala hrdé označení superpotravina?

Foo pro vás připravil tři inspirace na to, jak chia semínka použít. Semínka hýbou světem stravování. Různě se upravují a neztrácejí na hodnotě.


Uskladňují se při pokojové teplotě. Na rozdíl třeba od lněných semínek jsou měkká, takže vám . Jak používat semínka chia ? Běžecká komunita využívá chia semínka především ve formě energetických gelů nebo nápojů před výkonem, . Jedná se o drobná semínka šalvěje hispánské (salvia hispanica). Původem jsou z Latinské a Střední Ameriky. Drobná semínka pocházejí z Jižní Ameriky, jsou to vlastně semena šalvěje hispánské. Použití chia semínek je mnoho.


Možnosti použití chia semínek. Chia Seeds BIO ( Chia semena) Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO. Slyšeli jste ale už o bazalkovém semínku ? Jsou si velmi podobná jak vzhledem, tak způsobem použití , . Věděli jste, že jdou např.


Jejich použití lokálně je účinnější způsob, neboť kůže je absorbuje lépe.

Při styku s tekutinou na . Ať už do sladkých nebo slaných pokrmů a nápojů, zaručeně si vyberete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky