pátek 22. srpna 2014

Bazén přerov

Upozornění: Návštěvník je povinen opustit bazén minut před ukončením . Turn on Location History to track places you visit. Přerova na ulici Kopaniny 2. Sauna – součást bazénu , 3- Kč. Záloha na čip – jednorázový vstup, 5- Kč.

Venkovní areál - pouze letní . Základní informace o systému vstupu. Vstup do plaveckého areálu je možný pouze s čipovými hodinkami, které umožňují kontrolu doby pobytu v . Plavecký areál se skládá z m krytého bazénu , divoké řeky, whirlpoolu, sauny,. Provozujeme m plavecký venkovní bazén , dětský bazén s dvouproudovou skluzavkou, vodním hřibem, masážní stolicí, lezeckou stěnou a chrliči vody.


Rozměry: x m, hloubka - m. Další možnosti: dětský bazén a další venkovní bazén , dětské.

Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v . Mimo klasický bazén tu najdete i brouzdaliště pro nejmenší, . Návštěvníci se mohou letos těšit na upravený dojezd tobogánu a nové dětské pískoviště. Areál zahrnuje krytý bazén a venkovní aquapark.


Není možné mezi nimi přecházet. Plavání handicapovaných, těhotných, dětí od 1 . Popis: krytý a venkovní bazén, celoroční provoz. Vyplňte prosím pole jméno. U metrového krytého bazénu byl vybudován whirlpool a masážní bazén. Krytý bazén a letní venkovní koupaliště.


PANAD prování ocelové konstrukce, příhradové konstrukce, kovoobrábění na obráběcích strojích, lisování, děrování a stříhání na speciálním stroji. Brabansko - celodenní,odpolední a. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Nabízím dětské pískoviště - bazének zn. Vyberte si novou nemovitost na sreality.

Nabídka už bohužel skončila, ale našli jsme vám pár podobných. MLADÁ BOLESLAV - KOUPALIŠTĚ - DĚTSKÝ BAZÉN -6-EY33.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky