pátek 29. srpna 2014

Pletivo výška

ND role detail čtyřhranného PVC pletiva horní drát pletivo čtyřhranné . Dobrý den, se sousedem hodláme opravit společný plot, ale nemůžeme se shodnout na správné výšce pletiva. Existují i možnosti plot . Fantastická zaváděcí cena ! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů . Poplastované pletivo je vyrobeno u nás v ČR!

Povrchovou úpravu pletiva tvoří žárově zinkované ocelové jádro pr. Pozinkované Zn pletivo na plot bez zapleteného drátu výška 1cm. Priemer drôtu v mm, Výška drôtu v mm, Balenie klasické rolky . Tenisové pletivo se dodává bez napínacího drátu – objednát ZDE!


Popis dekoračního pletiva : Výška pletiva : cm. Nabízíme vám přímo od výrobce široký výběr zahradních pletiv a svařovaných pletiv , králičích a svařovaných pletiv jak pouze pozinkovaných, tak pozinkovaných . Pletivo pozinkované a poplastované . Nechcete pravidelně natírat plot a hledáte bezúdržbové oplocení svého pozemku ?

Svařované pletivo Pilonet Middle s povrchovou úpravou zeleně poplastovaný zinek. Velikost ok 50x100mm, síla drátu 2mm. Toto svařované pletivo je pevnější . Ozdobné pletivo pletené z poplastovaných . Má široké použití v zemědělství, sadařství, . Plastové pletivo CINTOFLEX M výška 2m - černá barva. Průměr drátu: mm včetně plastu.


Nejběžněji používané české pletivo s velikostí oka v zeleném poplastování. Cena již včetně horního a spodního zapleteného napínacího drátu. Drátěné ploty z pletiva BUCHLOVAN jsou však ještě navíc potaženy PVC a tím je.


Lehčí verze výstražného pletiva. Výstražné pletivo slouží nejčastěji k dočasnému oplocení staveniště a výkopů. Oborové pletivo čtyřhranné pletivo s velkými oky.


Extrasilné české čtyřhranné pletivo bez zapleteného napínacího drátu. Získejte kvalitní a levné pletivo od ověřeného českého výrobce. Lehké pletené dekorační pletivo zakončené do oblouku, oko x 1mm, dráty vodorovné mm, svislé mm.


Pevnejšia varianta poplastovaného pletiva v zelenej . Plotovina z polyetylenu ( PE ) jsou velmi dobře použitelné zejména pro individuální ochranu kultur,nebo kmenovin proti ohryzu zvěří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky