čtvrtek 21. srpna 2014

Ceník bazénů

Pro získání ceny Vámi požadovaného bazénu prosím odešlete nezávaznou poptávku na kalkulaci: Chci zdarma kalkulaci . Vážení zákazníci, blahopřejeme Vám k rozhodnutí zpříjemnit si život vlastním bazénem a budeme potěšeni, rozhodnete-li se pro bazén naší firmy SAMBA. Ceník bazénů a zastřešení. Firma Bazény Brandejský se snaží bezkonkurenční kvalitu nabízet za přijatelné ceny pro každého.


Proto neváhejte a ohledně cen . Patříme mezi největší prodejce rodinných bazénů v ČR.

Nabízíme nadzemní bazény , luxusní zapuštěné, nafukovací bazény , příslušenství atd. V CENÍKU NAJDETE POUZE DOPORUČENÉ CENY. A MY VÁM OBRATEM ZPRACUJEME NABÍDKU. Cenová nabídka bazénů na klíč , bazénové sety v akci. Laminátové bazény a zastřešení bazénů od JVS.


Kliknutím na výše uvedené odkazy přejdete . Individuální cenová nabídka železobetonových bazénů. Městský plavecký stadion Lužánky: Otevírací doba a ceník bazénů. Děti ve věku 1-roky mají vstup do bazénu zdarma.

Při jejich vstupu je nutné použít koupací kalhotky, které je možné zakoupit na pokladně bazénu za Kč. Můžete narazit na ceník , ve kterém si jistě vyberete i Vy. Někteří výrobci dokonce nabízí bazény za třetinu jejich původní ceny. Počkejte si a Mountfield bazény. Bazény Šulc nabízí stejnou kvalitu jako firma Albixon, avšak za příznivější ceny.


Rodinná firma s mnohaletou tradicí a stovkami realizací po celé Čr. Koupaliště Riviéra: Otevírací doba ceník bazénů. Po – Pá, So, Ne, svátky, informace.


Lázeňské a relaxační centrum Rašínova: Otevírací doba a ceník bazénu. Bazén Ponávka: Otevírací doba a ceník bazénu. Po-Pá, So, Ne,Sv, Po-Pá, So,Ne,Sv.


Provozní řád plaveckého bazénu ZDE. Letní AKCE hodiny za cenu platí až do 31. Zákazník před zakoupením slevové vstupenky je povinnen prokázat u pokladny nárok na slevu platným průkazem! Sazba za využívání Krytého plaveckého bazénu (ceny za hodinu) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky