pátek 8. srpna 2014

Zahradnické služby ceník

Ceník zahradnických prací. Upozorňujeme, že se jedná o orientační ceny bez DPH. Konečné ceny se kalkulují na každý projekt individuálně.


Hlavní náplní naší práce jsou realizace zahra jejich údržba a realizace závlah. Podrobnější informace získáte po kliknutí na jednotlivé služby.

Služba , Cena za jednotku. Uvedené ceny jsou pouze orientačně kalkulované na obvyklé podmínky. Pletí záhonů, m², 2Kč. Ostatní zahradnické práce, ho 25Kč.


Odvoz bioodpadu, m³, 50Kč. S námi máte jistotu a garanci cenového rozpočtu při realizaci vaší zahrady. Vypletí zahradních ploch dle typu, včetně odstranění odkvetlých a odumřelých částí rostlin. Díky tomu, že si potrpíme na pečlivé předávání zkušeností z generace na generaci, můžeme Vám nabídnout zahradnické služby opřené jednak o desítky let .

Zahradnické služby Benešov,Střední Čechy,Zahradnické práce Benešov,údržba. Kompletní zahradnické služby pro Prahu, Benešov a Střední Čechy. Proto jsme se zde snažili vytvořit alespoň orientační ceník našich zahradnických služeb. Na tuto zdánlivě jednoduchou otázku bohužel neexistuje stejně . Orientační ceník zahradnických služeb. Cenu našich zahradnických služeb většinou stanovujeme individuálně, podle povahy zakázky a situace v místě . Sekání trávníku pravidelně, 8x ročně, s mulčováním, -, m 2. Aktuální ceník Zahradnictví u Krtka.


Ceny uvedené v ceníku jsou pouze orientační a přesná cena bude kalkulována na základě . Rizikové kácení stromu lezeckou . Návrhy, realizace a údržba zahrad. Naším cílem při realizaci zahrad jsou komplexní služby pro naše zákazníky. Ruční neodborná (pomocná) práce.


Velmi nás těší zájem o návrhy zahrad. V současně době jsme plně vytíženy a další zahrady . POZEMNÍ A ZEMNÍ PRÁCE, POPIS, CENA BEZ DPH, CENA S . Základní zahradnické práce.

Vše, co Vaše zahrada potřebuje, najdete v zahradnictví Šticha a syn. Naše zahradnictví nabízí zahradnické služby v Praze a širokém okolí. Dobrý den, jmenuji se Václav Mašek a vítám Vás na stránkách mé firmy, která nabízí kompletní servis pro Vaši zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky