pátek 8. srpna 2014

Sekačka strunová

Strunové sekačky jsou ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou běžnou sekačku příliš těsná. Od výrobců Oleo-Mac, Ikra, Wolf Garten, Levita. C8Dku,sc:st:Rucni-Naradi. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


Máte vybrané filtry: strunové sekačky.

Lehká akumulátorová strunová sekačka od firmy Bosch nabízí neomezenou volnost pohybu, bez zamotaných kabelů. Inovativní strunový systém je energeticky . Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek Gardena, AL-KO, Bosch, Stiga, Güde, Einhell a dalších. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Strunová sekačka je jedním z praktických pomocníků při údržbě trávníku. Po úpravě rovných, travnatých ploch rotační sekačkou , zbývá okolo . Aku vyžínač Makita DUR189Z Li-ion V - solo Silný vyžínač na… 3.

Sekačka strunová Dolmar ET-40. Benzínové křovinořezy a vyžínače, strunová sekačka. Aku strunová sekačka je určena . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Se strunovou sekačkou Stiga snadno posečete i ty nejhůře přístupná místa. Vyžínače Stiga jsou to pravé pro Vaši zahradu! Hodí se k dosekávání malých ploch podél cest , . Silný elektromotor o výkonu 5W pro bezemisní sečení Přesné vyžínání díky výklopné strunové hlavě Optimální vyvážení pro bezpečné ovládání Komfortní . Elektrická strunová sekačka GT 8Blue Power od německého výrobce WOLF- Garten.


Tato strunová sekačka má i pojezdová kolečka pro . Praktická a kompaktní strunová aku sekačka SmallCut 3vhodná pro malé zahrady: nemá žádný překážející kabel a navíc je díky vyměnitelnému akumulátoru. Výrobek není určen k sekání přerostlé a. Dále můžete sekačky dělit na klasické, strunové a křovinořezy. Na trhu dnes najdete dokonce i sekačky robotické, jež trávu sekají samy.

Trávník jako lusk za všech okolností si zajistíte především spolehlivou zahradní technikou. Pravidelnou péči o trávník si usnadníte s elektrickou strunovou. Není tedy divu, že si je oblíbily především ženy, které mají . Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky