středa 20. srpna 2014

Fiskars pilka zahradní

Pily Fiskars se bezvadně hodí k porcování dřeva či k prořezávání silnějších stromů. Kvalitní pily a zahradní nože Fiskars z eshopu Fiskars -shop. Zahradní pilka Fiskars je určena na řezání čerstvého dřeva.


Pilka se snadno a pohodlně drží v ruce, má karabinu pro . Ruční pilka zahradní a kempinková Fiskars s plastovou sponou na opasek.

Konec je upraven proti sklouznutí prstů. Pilky na dřevo a další zahradní nářadí Fiskars mají jistou záruku kvality, tím pádem mají dlouhou životnost. Jejich pilové listy jsou vyrobeny z kalné oceli. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Velká zahradní pilka Fiskars Xtract je vhodná pro snadné řezání dřeva až do průměru cm. Velmi účinný tvar zubů pilky zaručuje rychlé a přesné řezání . Jsou hlavně určeny k řezání čerstvých větví s průměrem.

Pilka Fiskars Xtract je plně zasouvací do držadla, celková délka je 5mm. Plně zasouvací do držadla. Je vybavena šikovnou karabinkou. Včetně plastového ochranného pouzdra. Na řezání čerstvého dřeva.


Nový design s praktickou zatahovací sponou na opasek. Výborně se hodí k sekerám z řady Fiskars X, využijete ji na zahradě, v lese, . Zasouvací pilka s ostrou čepelí o délce cm . Je plně zasouvací do držadla, pro maximální . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Tato pilka je vysoce kvalitním nástrojem pro řezání čerstvého dřeva. Běžná cena bez DPH:46Kč Běžná cena s DPH:56Kč Naše cena bez DPH:46Kč Cena s DPH:56Kč. FISKARS PILKA ZAHRADNÍ , MALÁ XTRACT SW73. Pilka je vhodná k řezání čerstvého dřeva.


Rukojeť s měkkým povrchem SoftGrip pro pevný a pohodlný úchop.

Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný řez tahem s nepatrnou námahou. Pilky Fiskars se vyznačují lehkostí, pevným úchopem a řadou bezpečnostních prvků. Umožňují snadno řezat větve a prosvětlovat koruny stromů.


Nejefektivnější způsob řezání čerstvého dřeva. Větší zuby pilky jsou speciálně navrženy pro efektivní řezání .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky