pondělí 11. srpna 2014

Plechová garáž 3x5m

Popis: -Šířka – m -Délka . Inzeráty plechová garáž 3x5m - aktuální inzeráty na Sbazar. Dle zkušeností našich čtenářů hledáte nejvíce plechové garáže 3x5m. Plechová montovaná garáž 3x5m. Tento rozměr plechové garáže je dostatečný pro většinu automobilů .

Pořízením naší levné plechové garáže v nejpopulárnějším rozměru 3x5m vše vyřešil. Montáž garáže zajistili naši montážníci. Cena plechové garáže včetně . AKCIA CELOPOZINKOVANA KONSTRUCKCIA CENA IBA 389EUR! Ponúkame na predaj nové montované plechové celopozinkové garáže. Ponúkame Vám dovoz a montáž plechovej celopozinkovej garáž e rozmeru 3x5m.


Konštrukcia je vyrobená z pozinkovaného profilu, celopozinková konštrukcia, . Vytvořte si na své zahradě garážový prostor pro svůj vůz.

Naše plechové garáže jsou k dostání v různých rozměrech, pozinkovaném nebo barevném provedení. Typizovaná plechová garáž pozinkovaná I. Pultová strecha so spádo do zadu, dvojkrídlové uzamykacie dvere. Garáž 3x5m z pozinkovaného trapézového plechu s pultovou střechou se. Ponúkam na predaj nové,ešte nezmontované plechové garáže rozmer 2x3m - 325eur, 3X4m od 395eur , 3x5m - 425eur z dovozom a montážou , v ponuke aj iné . Základná montovaná plechová garáž , stavebná búda zo spádom z pravej . Kvalitní a odolné plechové garáže , Zahradní domky, garážová vrata, kotce pro psy.


Rozvoz po celé České republice zdarma! VYUŽITE NÁŠ KONFIGURÁTOR GARÁŽI A OBJEDNÁVAJTE UŽ DNES! Kvalitné plechové garáže 3x5m u nás kúpite teraz so zľavou už od 4EUR s . Naší hlavní činností je výroba a montáž ocelových konstrukcí. Tyto konstrukce mají široké využití mimo jiné pro plechové garáže , skladovací . Warning: Last items in stock!


Krycí plech stěn garáže z pozinkovaného trapézového plechu, dvoukřídlá vrata, sedlová střecha. Prodáváme plechové pozinkované garáže a sklady se zpevněnou střechou za nejnižší ceny v ČR včetně dopravy a montáže zdarma. V nabídce také kotce pro .

Rozmery garáže: Šírka 2m x dĺžka 3m, náter konštrukcie základnou farbou,. Nová plechová garáž STANDARD 3x5m , sedlová střecha, dvoukřídlá vrata. Nabízíme profesionální levné plechové garáže a brány.


Dlouholeté zkušenosti nám umožnilo připravit nabídku, která uspokojí každého. Prasklá výztuha vratového křídla (viz. foto) nemá na funkci vliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky