středa 13. srpna 2014

Wpc deska

Občas se jim také říká dřevoplastové terasy. Jejich výhodou je jejich . Terasová deska v plném profilu od českého výrobce z kvalitního WPC materiálu ( dřevo a PVC) s vysokou odolností. Sedmikomorový systém Oboustranné desky.


WPC terasová prkna NEXTWOOD 3D line jsou masivní sedmikomorová prkna. Cena materiálu WPC je oproti běžnému nebo exotickému dřevu vyšší.

Výroba na základě americké licence Strandex. Téměř bezúdržbové produkty se zárukou až 25 . Vypadají skvěle dnes, i za let. WPC desek je však až let! Kvalitní montáž navíc skryje kotvící šrouby.


A právě dřevoplast ( WPC - WOODPLASTIC) vyniká jako materiál naprostou bezúdržbovostí a. Olámané hrany desky ještě před montáží. Wood-plastic composite (zkratka WPC , také Wood(-fiber) Polymer. Robustní stolní deska , víko úložného boxu a područky jsou vyrobeny z odolného WPC.

WPC plotová deska Duo Fuse, DF1B1 kamenně šedá. Plotová deska DuoFuse se používá jako plotová výplň pro plné, neprůhledné oplocení. Terasové prkno WPC Doprava po celé ČR pouze 9Kč. Inovativní systém terasových podlah WPC sestává cca ze procent z dřevěných třísek a cca z procent z termoplastu. Snadná pokládka se zámkovým . Toho je dosaženo díky nízkému podílu kvalitní . Vzdálenost hranolů se pokládá v osové vzdálenosti cca 4mm.


Prodáváme vysoce odolné terasové desky a obklady pro terasy a fasády bez údržby. Využijte i vy materiál budoucnosti – WPC terasy! Tato nosná deska na bázi dřeva je vyrobená z orientovaných velkoplošných dřevěných. Také se vaše zahrada pyšní venkovním bazénem pro děti? Každopádně, postavením bazénu to nekončí – musíte myslet také na to, jak bude . Jsou velmi praktické, elegantní a navíc šetrné k životnímu prostředí.


Především právě dřevoplastové materiály jsou ideálními pro . PANEL ELEWACYJNY deska kompozytowa scienna fasadowa WPC kolory PROMO. Dom i Ogród Materiały budowlane. Terasa deska WPC je bezpečné, šetrné k životnímu prostředí a ekologicky.


Dřevoplastová plotovka WPC je bezúdržbová, odolná a stálobarevná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky