pondělí 25. srpna 2014

Zahradní houpačka vegas

Zahradní třímístná houpačka zavěšená na vinutých pružinách je vyrobena z ocelových trubek a povrchově dokončena komaxitovou barvou. Luxusní zahradní houpačka se stříškou. Pokud si chcete vychutnat krásy zahrady, jak nejvíce to jde, pořiďte si zahradní houpačku s lůžkovou úpravou V-Garden VeGAS LUX. Zahradní houpačka kovová pro osoby VEGAS Velikost: 170x110x1cm.


Třísedáková zahradní houpačka pro letní večery i milé posezení na terase.

Zavěšená na vinutých pružinách dokonale zapadne do prostředí zahradních bazénů, . Kovová zahradní houpačka z ocelového rámu je upravena šedo-stříbrnou komaxitovou barvou. Houpačku V-GARDEN VeGAS složíte během . Houpací lavice je zavěšena na vinutých pružinách. Tyto vlastnosti vyplývají z použitého materiálu a moderním technologiím, na základě . Rozměr: 1x 1x 1cm. Barva: Černá Nostnost: 2kg.


Povrchová úprava je provedena komaxitovou barvou.

Hmotnost: Kg Zahradní třímístná . K této houpačce je možno doobjednat podsedáky pro luxusnější a . Masivní dřevěná zahradní houpačka Vegas Lux z tropického dřeva Meranti. Jedná se o velmi kvalitní produkt. Meranti je označení pro více druhů dřevin z rodu . Kvalitní, komfortní a stabilní zahradní houpačka je dodávána v černé barvě. VeGAS zahradní houpačka V-Garden výrobce V-Garden v prodeji v kategorii Skryté produkty. Vhodná pro zahradní kryté plochy.


Nevhodná pro použití ve vlhkém prostředí. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Masivní zahradní houpačka Vegas lux je vyrobena z tropického dřeva MERANTI. Praktický síťový materiál houpačky.


Možnost dokoupení sedáku z kvalitního 10cm. Pokud jste nalezli akční cenu u konkurenčního obchodu a . Podívejte se na svou zahrádku z pohupující se perspektivy. Technické parametry: Velikost: 170x110x1cm.

Dřevěná zahradní houpačka z exotického dřeva MERANTI, které vyniká odolností a tvrdostí. Pro maximální pohodlí je vybavena měkkými poduškami a také . Podušky a stříška v zelené barvě - součást balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky